به گزارش خبرگزاری شبستان در البرز؛ سید طاهر طاهری استاندار البرز در بازید از شهرستان طالقان در آبان ماه سال جاری این منطقه را قطب گردشگری استان عنوان کرد، در این راستا یوسف صدیق فرماندار جدید شهرستان طالقان این دستورالعمل مقام ارشد استان را صدر برنامه های خود قرار داده است.
در این میان، توسعه پایدار طالقان می تواند به رشد قارچ گونه شبکه های دلالی زمین که محیط زیست و آینده کشاورزی این منطقه را به صورت جدی به خطر انداخته اند، پایان بخشد و از استعدادهای فراوان این منطقه در جهت رشد اقتصاد ملی در سال حماسه اقتصادی بهره لازم را داشته باشد.
پیش از این مردم طالقان یک سوال اساسی از مسوولان داشته اند، سوالی که در مکاتبات متعدد، از کیانی نژاد، نماینده مجلس ، همچنین رئیس جمهور اسبق و امروز به واسطه خبرگزاری شبستان در این استان از مسوولان دارند، سوال این مردم این است که چرا راه هشتگرد به طالقان پس از 23 سال به بهره برداری نرسیده است و راه پایین طالقان پس از 7 سال ناامن و خاکی است ؟
سال 1369 پروژه احداث جاده نوبنیاد طالقان - هشتگرد آغاز شد، مردم طالقان انتظار داشتند این جاده در سال 1370 به بهره برداری برسد، اما به دلایل نامعلوم و حرف و حدیث هایی از این دست که در مسیر احداث جاده گنج پیدا شده و ... این پروژه به تعویق افتاد.
نبود یک جاده مناسب و لوله کشی گاز باعث رکود فعالیت های کشاورزی در این منطقه، روند مهاجرت تشدید شده و بسیاری از روستاهای طالقان به حالت متروکه درآمده است و با ساخت این جاده یک ساعت مسیر کوتاهتر می شود وخیلی از مردم طالقان که محل کارشان در ساوجبلاغ و کرج وتهران می باشد می توانند در طالقان زندگی و تردد کنند.
مسعود علیشیری، عضو شورای روستا تکیه ناوه در طالقان در این خصوص گفت: سد عظیم طالقان که مورد مصرف مردم تهران است، ظرف 4 سال ساخته شد و به بهره برداری رسید، اما راه هشتگرد به طالقان پس از 23 سال به بهره برداری نرسیده است و راه پایین طالقان پس از 7 سال ناامن و خاکی است.
علیشیری ادامه داد: بنا بود، هم زمان با افتتاح این سد راه 33 کیلومتری کردان(هشتگرد) به طالقان ، که مسافت 150 کیلومتری تهران-طالقان را 55 کیلومتر کوتاه می کند، افتتاح شود و منطقه را از بن بست خارج کند، اما این اتفاق رخ نداد.
این مسوول، اهمیت اجرای پروژه احداث جاده را مهم ارزیابی کرد و توضیح داد: در واقع 23 سال است که مردم صبور طالقان پیشرفت میلی متری این راه را نظاره کرده اند و وعده وعید مسئولان مربوطه آنها را خسته و آزرده کرده است، تآسف بارتر اینکه با آب گیری سد راه های منطقه ای طالقان ، خصوصاً راه پائین طالقان به زیر آب رفته و در حال حاضر بخش زیادی از این راه کماکان خاکی و ناهموار است.
برپایه این گزارش خبرگزاری شبستان در البرز پیگیر درخواست مردم این شهرستان است و آمادگی خود را به منظور انعکاس پاسخ مسوولان را در این زمینه اعلام می دارد.
پایان پیام/
نظر شما