به گزارش خبرگزاری شبستان، در این نشست که با حضور حمید شاه آبادی؛ مشاور وزیر و سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر، بابک دربیکی؛ مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد بر اهمیت آموزش برای نیروهای شاغل در روابط عمومی ها تاکید شد.
همچنین در این نشست حمید شاه آبادی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در ماه های اخیر در حوزه اطلاع رسانی، پیشرفت های به دست آمده در بخش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را حاصل تغییر نگرش در این حوزه دانست و گفت: چنانچه برنامه بلند مدت چهارساله برای فعالیت واحدهای روابط عمومی بخش های مختلف وزارت ارشاد تدوین شود به طور حتم این روند رو به جلو ادامه خواهد داشت و موفقیت های بیشتری به دست خواهد آمد.
وی با اشاره به نوع کار در وزارت ارشاد اظهار داشت: عملکرد بسیاری از ارگان ها کمی و عددی است و چنانچه هیچگونه اطلاعرسانی مداومی در حوزه عملکرد آنها صورت نگیرد در پایان یک دوره، کتابی از عملکرد آماده شده و ارائه می شود اما در حوزه فرهنگ و هنر که نوع کار کیفی است نمی توان به این صورت عمل کرد و باید مستمر با مخاطب ارتباط داشت و درباره کارهای صورت گرفته هم اطلاع رسانی مستمراً و به روز انجام شود.
مشاور هنری وزیر ارشاد با بیان اینکه جامعه مخاطب ارشاد فقط تولید کنندگان فرهنگ نیستند ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که مخاطب ما مصرف کنندگان حوزه فرهنگ هستند نه فقط تولیدکنندگان آن و ما باید عملکرد خود را به همه آن ها ارائه کنیم.
سرپرست موسسه آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر در ادامه توضیح داد: تفاوت کار در این موسسه و مراکز آموزش عالی زیر مجموعه آن با دانشگاه های نظری در شغل محور بودن آن است. در اینجا ما بر اساس نیاز جامعه و بازار کار رشته دانشگاهی تعریف و برای آن منابع درسی تدوین می کنیم.
شاه آبادی همچنین از آمادگی این موسسه برای برگزاری دوره های مهارتی و کارگاه های آموزشی برای نیروهای روابط عمومی بخشها و ادارات زیرمجموعه وزارت ارشاد خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 10هزار دانشجوی رشته روابط عمومی در مراکز آموزش عالی علمی کاربردی فرهنگ و هنر در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند.
همچنین در این نشست مدیران روابط عمومی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود بهارائه پیشنهادات و نقطه نظرات خود در حوزههای مختلف روابط عمومی به ویژه موضوع آموزش پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما