به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد شامگاه (27 آذر) در جلسه شورای اداری استان که به منظور تودیع و معارفه چهار معاون استاندار برپا شده بود، پست و مقام را همانند پلی دانست که باید زود از آن بگذریم و گفت: دل بستن به این چیزها خیلی کار درستی نیست، باید دل به کسی ببندیم که پایدار است تا آرامش یابیم.
قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با بیان اینکه مسئولیت، میدان آزمایش انسان است، افزود: باید به مسئولیت به عنوان یک آزمون نگاه کرد و مراقب بود که این آزمون را چگونه پشت سر می گذاریم.
وی از مال و ثروت، پست و مقام و قدرت و نیز معصیت و دشواری های در مسیر زندگی به عنوان یک عامل لغزنده در مسیر یاد کرد و متذکر شد: باید مواظب باشیم در این سه جایگاه نلغزیم.
امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه اگر کسی در یک مسئولیت اجتماعی خودش را حفظ کند هنر کرده، تصریح کرد: در مسئولیت پذیری هر چه مقام بالاتر باشد باید تواضع و فروتنی نیز بیشتر شود و قابل دسترس تر برای مردم باشد.
وی با تاکید بر رعایت این مساله توسط مسئولان از روز اول تا آخر، اظهار داشت: تا زمانی که یک مدیر خود را مدیریت و رصد نکند، نمی تواند موفق باشد.
سیدعلی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه برای کسانی که با هدف خدمت وارد می شوند پست و مقام حتی یک مساله فرعی نیز محسوب نمی شود، اظهار داشت: باید با تلاش شبانه روزی دین خود را با خدمت به مردم ادا کنیم و از این فرصت استفاده بهینه ای ببریم.
وی متذکر شد: در راه خدمت به مردم هرگز نباید غفلت کنیم چرا که در این صورت باید فردای قیامت پاسخگو باشیم.
وی به همه مدیران توصیه کرد به روز رفتن خود فکر کنند و به گونه ای عمل کنند که پیش خدا و خود شرمنده نباشند.
مقام عالی دولت در خراسان شمالی، تغییر و تحولات را طبیعی دانست و گفت: مدیران دستگاه ها باید تلاش کنند در این میان وقفه و خللی در کارها ایجاد نشود و دستگاه با رکود مواجه نشود.
وی از دستگاه های اجرایی استان خواست روال طبیعی خود را طی کنند و مدیران نیز بودجه سال 92 که تخصیص ملی آن هم کم بوده را پیگیری کنند.
وی یادآور شد: با وجود اینکه در بودجه سال 93 ورود اعضای دولت به مجلس برای چانه زنی برای بودجه ممنوع است ولی ما می توانیم با وزارتخانه ها در تعامل باشیم تا مشکلات به موقع حل و بودجه مناسبی را برای سال آینده دریافت کنیم.
پرویزی به همه مدیرات تاکید کرد که از این فرصت به درستی به نفع مردم استفاده کنند چرا که اگر غفلت شود یک سال به تاخیر می افتند و عقب می مانیم.
سیف الله مطلبی، معاون سابق سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی نیز از نگاه به مسئولیت در فرهنگ اسلامی به عنوان وسیله ای برای تامین رضای الهی و خدمت به خلق خدا یاد کرد و گفت: این نگاه باعث می شود تحت هر شرایطی خستگی به دل خدمتگزاران راه پیدا نکند.
وی با بیان اینکه نباید به عناوین به عنوان منصب نگاه کنیم، افزود: این عناوین امانتی است که به دوش ما گذاشته شده و باید به سرمنزل مقصود برسد.
وی تنها حامی نظام را دست توانمند مردم باشرف و غیور دانست و بیان داشت: در پیشرفت و توسعه هر کشور علاوه بر امکانات مادی و بودجه ای، منابع انسانی نیز بسیار تاثیرگذار است.
محمدحسین نژادحسین، معاون سابق توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار نیز با تاکید بر برنامه محوری، کارشناس محوری و اخلاق محوری در امور، تصریح کرد: باید کارها در نظام اسلامی علمی باشد و از عنصر تخریب پرهیز شود.
وی با اشاره به جذب هزار و 500 سهمیه استخدامی در استان طی سال جاری، اظهار داشت: این در حالی است که تا کنون فقط 519 نفر از طریق فرآیند آزمون جذب شده اند.
نژادحسین با اشاره به توجه خاص به سهمیه خانواده شهدا و ایثارگران در استخدامی ها، از دستگاه های اجرایی استان خواست کاری کنند جوانانی که در آزمون قبول شده اند پشت درها نمانند.
وی تصریح کرد: هم اکنون برای 17 دستگاه اجرایی استان نیز اصلاح ساختار صورت گرفته و 820 پست به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده است.
عطاء الله قادری، معاون سابق هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز از مدیران استان خواست تا نهایت همکاری را با استاندار داشته باشند چرا که تجربه مدیریت بومی و ماندگاری آن بستگی به تلاش همه مدیران دارد.
وی یکی از آفت های این استان را عدم به چرخش درآوردن بدنه کارشناسی دانست و از معاون جدید عمرانی استان خواست توجه ویژه ای به این مقوله کند.
وی بااشاره به توجه ویژه دولت قبل به پروژه راه آهن مشهد- بجنورد- گرگان و رسیدن کار به جای مطلوب، خطاب به معاون جدید گفت: این پروژه بسیار عظیمی است که با همه پروژه های عمرانی و توسعه ای خراسان بزرگ برابری می کند پس کار را به این دولت و دولت بعد ندهید تا رو به جلو پیش رود.
قلیزاده، معاون سابق برنامه ریزی استانداری خراسان شمالی نیز در این جلسه از ابلاغ 25 میلیارد ریال بودجه سفر رهبری و دریافت آن طی هفته آینده در استان خبر داد و یادآور شد: تا کنون 228 میلیارد ریال بودجه سفر رهبری به استان ابلاغ شده است.
وی متذکر شد: باید برنامه محور و توسعه محور حرکت کرد و پیگیر و ناظر بود چرا که پیگیری و نظارت حلقه مفقوده در اکثر دستگاه های اجرایی است.
محمد رحیم نوروزیان، معاون جدید سیاسی، امنیتی استاندار خراسان شمالی نیز با اشاره به وجود فرصت های فراوان توسعه ای در این استان، از امنیت و آرامش مطلوب، تنوع قومی و همزیستی مسالمت آمیز، فقدان چالش های سیاسی خاص، مزاج سیاسی متعادل مردم، وجود شور و نشاط، و نخبگان، دانشگاهیان و مردم نجیب به عنوان مهمترین فرصت ها برای خدمتگزاری یاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: حلقه اساسی که همه این فرصت ها را به هم ربط می دهد؛ همدلی و اتحاد است چرا که هر جا موفقیتی حاصل می شود، ناشی از همین اتحاد و همدلی است.
محمود دلپسند، معاون جدید توسعه مدیریت و منابع انسانی و سرپرست معاونت برنامه ریزی استاندار خراسان شمالی نیز متذکر شد: برای نظام ادارای کشور باید قوانین بالادستی، قانون برنامه پنجم توسعه و قوانینی همچون قانون مدیریت خدمات کشوری سرلوحه امور قرار گیرد.
وی افزود: اگر در این چارچوب عمل کنیم و برنامه ریزی درستی داشته باشیم قطعا به اهداف مورد نظر سریع تر دست می یابیم.
وی با تاکید بر انجام کار جمعی و کارشناسی شده، گفت: باید اختیارات را متناسب با مسئولیت افراد ساماندهی کرد تا سرعت عمل در پاسخگویی به مردم بیشتر شود و حس مسئولیت پذیری مدیران ارتقاء یابد و رضایت مندی مردم در سایه رشد و شکوفایی نیروی انسانی فراهم شود.
محمدحسین علی نیا، معاون جدید هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز افزایش حس اعتماد و مسئولیت پذیری را مورد تاکید قرار داد و اساس و مبنای فعالیت های خود را بر اساس شعار محوری توسعه متوازن و پایدار استان با تاکید بر تکمیل و احداث زیرساخت ها تعیین کرد.
وی توسعه زیرساخت ها، راه ها، خدمات زیربنایی، توسعه صنایع و به ویژه احداث راه آهن و توسعه فرودگاه با توجه به ظرفیت های بالقوه استان را محور اصلی فعالیت های خود اعلام کرد.
پایان پیام/
نظر شما