سبک زندگی اسلامی موجب ارتقای فرهنگ عمومی جامعه می شود

خبرگزاری شبستان: رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی گفت: سبک زندگی اسلامی و اصیل موجب ارتقای فرهنگ عمومی جامعه و قرارگیری آن در مسیر هنجارها و اصول اجتماعی می‌شود.

حجت الاسلام سید صمصام الدین قوامی، رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با بیان اینکه سبک و سلوک زندگی، متن تمدن ‌سازی نوین اسلامی را تشکیل می‌دهد، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: موفقیت نظام فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اعتقادی هر جامعه‌ای به هویت ‌سازی فرهنگی و اجرای رسوم، اعتقادات و فرهنگ بومی و سنتی آن بستگی دارد.


وی با اشاره به اینکه شیوه‌ زندگی اجتماعی همانند روح و بطن کالبد روبنای زندگی انسان‌ها را تشکیل می‌دهد که دارای لایه‌های تئوریک و فلسفی است،افزود: شیوه زندگی‌ کردن مردم از اهمیت با لایی برخوردار است که نباید تنها به انتقال گفتمان‌ها و آرمان‌ها بسنده کرد، چرا که مردم برای معاش خود نیاز به الگو دارند و برای تأمین این نیاز باید مبانی نظری ، فلسفی و تئوریک در زمینه سبک و سلوک زندگی و تمدن سازی دینی در جامعه را انجام داد.


رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه ‌های نظام استکباری و کشورهای غربی توسعه سبک زندگی اروپایی و آمریکایی در جوامع جهان است، تصریح کرد: غرب با ترویج فرهنگ خود خواهان تفکیک سبک زندگی از اعتقادات مردمی و باورهای دینی است.


حجت الاسلام قوامی افزود: نهادهای دینی ، اجتماعی و سازمان‌های مردمی چون حسینیه‌ها و مساجد نقش مهمی فرهنگ ‌سازی در باب سبک زندگی در جامعه‌ دارند اما نهادینه شدن باورهای دینی و اجرای آن در زندگی باید از سوی خود مردم صورت گیرد.


وی افزود: احکام دینی زمانی می‌تواند به طور کامل در جامعه اجرا شود که سبک زندگی اسلامی در بین اعضای جامعه گسترش یابد.


حجت الاسلام قوامی اظهار داشت: وجود الگوها و شیوه‌ های زندگی بیگانه در جامعه مانعی بزرگ در مسیر تشکیل جامعه‌ اسلامی و اجرای اصول دینی است چرا که ارزش‌ها و هنجارهای غیر اسلامی و غربی با فرهنگ و باورهای رایج در جامعه منافات دارد.


رئیس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی گفت: برای تثبیت جامعه‌ اسلامی با تمامی خصوصیات و شاخص‌های مربوط به خود بایستی شیوه و سلوک زندگی اسلامی در بطن جامعه درونی شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 326681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha