به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، محمدعلی نائینی، رئیس ستاد برگزاری حماسه 9 دی کشور، ظهر امروز ( 8 دی) در همایش واکاوی فتنه 88 در سالن شهید پاکنژاد، با اشاره به شکست دشمنان در فتنه سال 88 گفت: دشمن پس از سال ها بررسی به این نتیجه رسیده است که قدرت ولایت فقیه، حفظ روحیه حماسی و باورهای عمیق جامعه مهمترین عوامل پیروزی مردم ایران در حماسه 9 دی بوده است که آنها در برآرودها و برنامه ریزی های خود به آن توجه نکرده بوده اند.
وی با اشاره به دشمنی دیرینه غرب با نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: انقلاب اسلامی از ابتدای پیروزی شاهد فتنه های مختلفی مانند فتنه دولت موقت، فتنه منافقان، فتنه کوی دانشگاه در سال 87، فتنه منتظری بود که هر روز این فتنه ها و تهدیدات پیچیده تر شده است.
نائینی با اشاره به همدلی ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی و مقاومت در برابر دشمن تا بن دندان مسلح، اظهار داشت: پس از پایان جنگ و ناکامی، دشمن در جنگ نرم، همین نقاط قوت ملت را هدف قرار داد و از آنجا که بسیاری از مردم درک درستی از جنگ نرم ندارند و سنگر دشمن مشخص نیست، گرفتار میشوند.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه 9 دی با اشاره به مسائل بعد از انتخابات، اذعان داشت: بعد از انتخابات اتاقهای فکر در آمریکا تشکیل شد و اقدامات مختلفی از سفارتخانهها شکل گرفت به طوری که پیوند عجیبی بین غرب و آمریکا با عوامل داخلی و سران فتنه ایجاد شد و حتی رئیس جمهور آمریکا در سه نوبت اعلام کرد که ما از فتنه سبز حمایت می کنیم.
وی بیان کرد: اکنون زمانه، زمانه جنگ نرم است و رفتارهای برخی آدمهای شناسنامهدار و موجه سبب شد که بسیاری از مردم به شک بیفتند، موردی که در سقیفه نیز سابقه داشت.
رئیس ستاد برگزاری حماسه 9 دی کشور بیان کرد: این فتنه به طور قطع اعتراض به انتخابات یا یک رقابت سیاسی نبود و متن این قضیه یک توطئه از پیش طراحی شده بود که دشمن از همه ظرفیتها و توان خود در این مسیر به کار برد.
نائینی، فتنه 88 را عظیم ترین لطمه ای دانست که متوجه انقلاب شده است و اذعان داشت: حماسه 9 دی در زمان خود مهمتر از 22 بهمن و فتح خرمشهر بود و به حق می توان آن را به عنوان بزرگترین و باشکوهترین همراهی مردم این قلم داد کرد.
وی تاکید کرد: فتنه لایههای متفاوتی داشت، یک لایه آن لایه رویی بود که در کف خیابانها دیدیم و رهبری نیز فرمودند: فتنه آن چیزی نبود که در خیابانها دیدید بلکه برنامهریزی 15 ساله و لایههای پنهان و آشکار داشت.
نائینی افزود: لایه بعدی اتاقهای فکر آمریکایی، سرویسهای امنیتی و قرارگاههای اصلی بود که در صدد اعمال شیوههای گوناگون فروپاشی حکومت، بدون خونریزی بودند و بزرگان، نخبگان و ساکتین فتنه باید در چنین شرایطی به مردم بصیرت و آگاهی میدادند.
نائینی تصریح کرد: در چنین شرایطی بزرگان و نخبگان کشور باید به مردم بصیرت و آگاهی میدادند و به طور قطع اگر نخبگان در صحنه بودند، حماسه 9 دی با چند ماه تاخیر اتفاق نمیافتاد.
وی با اشاره به اینکه پیشگیری از فتنه وظیفه همه است گفت: باید از فتنه های بعدی پیشگیری شود چراکه متفاوت تر و پیچیده تر خواهد بود و تشخیص ها مشکل تر شود و باید از آنچه در گذشته اتفاق افتاد باید درس گرفت.
پایان پیام/
نظر شما