بنیاد نهج‌البلاغه با 200 اثر در نمایشگاه کتاب تهران

مدیر نمایشگاه‌های بنیاد نهج‌البلاغه از حضور این بنیاد با 200 اثر در نمایشگاه کتاب خبر داد و گفت: متأسفانه غرفه‌ای در شأن نهج‌البلاغه در نمایشگاه در اختیار ما قرار نداده اند.

محمدرضا حاجیان، مدیر نمایشگاه‌های بنیاد نهج‌البلاغه در مورد حضور این بنیاد در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب به خبرنگار شبستان گفت: بنیاد نهج‌البلاغه امسال با 200 اثر که 40 عنوان آن تجدید چاپ شده و برخی حتی به چاپ دهم و یازدهم رسیده است در نمایشگاه کتاب شرکت می‌کند.

 

 

حاجیان با اشاره به رونمایی از پنج کتاب جدید بنیاد در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب اظهار داشت: جلد اول منشور جاودانه، شرح نهج‌البلاغه از خطبه 1 تا 40 نهج‌البلاغه دارای 760 صفحه به قلم آیت‌الله دین‌پرور،رییس بنیاد نهج‌البلاغه در نمایشگاه کتاب امسال رونمایی می‌شود.

 

 

وی معجم اعراب و الفاظ نهج‌البلاغه اثر ام البنین خالقیان، فرهنگ برابرهای فارسی واژگان نهج‌البلاغه نوشته دکتر احمد خالقی، بهره مثنوی از حکمت علوی اثر زهرا عشق‌آبادی و ویرایش جدید مثل‌ها و مثل واژه‌ها را از دیگر آثار چاپ اولی دانست که توسط بنیاد نهج‌البلاغه در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب رونمایی خواهد شد.

 

 

مدیر نمایشگاه‌های بنیاد نهج‌البلاغه با اشاره به تعداد تازه‌های نشر بنیاد نهج‌البلاغه در نمایشگاه امسال کتاب بیان کرد: این آثار از نظر تعداد کم نیستند اما از نظر کیفیت فوق‌العاده‌اند، این تعداد همگی کتب مرجع محسوب می‌شوند که از نظر محتوا ارزش فراوانی دارند.

 

 

حاجیان نشست و گفت‌وگو با نویسندگان را از دیگر برنامه‌های جانبی غرفه بنیاد نهج‌البلاغه در نمایشگاه کتاب ذکر کرد و افزود: از نویسندگانی که کتب جدیدی به رشته تحریر آوردند برای جلسات گفت‌وگو و پرسش و پاسخ در غرفه در طول نمایشگاه دعوت به عمل می‌آوریم.

 

 

وی مکان غرفه و مساحت آن را عمده مشکل بنیاد نهج‌البلاغه در نمایشگاه کتاب سال قبل بیان کرد و ادامه داد: متأسفانه غرفه‌ای که در شأن نهج‌البلاغه باشد به ما داده نمی‌شود. سال قبل ما غرفه‌ای 12 متری نمایشگاه داشتیم. امسال تقاضا کردیم که فضایی 18 متری در اختیار ما بگذارند.

 

 

حاجیان خاطرنشان کرد: با انتشارات بنیاد نهج‌البلاغه مانند انتشارات معمولی رفتار می‌شود و هیچ تسهیلاتی برای ما در نظر نمی‌گیرند. ما همچون انتشارات دیگر تنوع و تعداد کتاب نداریم زیرا فقط در یک زمینه کار می‌کنیم اما همان یک زمینه بسیار اهمیت دارد زیرا نهج‌البلاغه بعد از قرآن کریم کتاب اول شیعیان است.

 

 

وی یادآور شد: اگر قرار است برای نهج‌البلاغه به عنوان کلام امیرالمؤمنین (ع) در ام‌القرای اسلام تبلیغ شود، نباید ما برای گرفتن غرفه مناسب التماس و خواهش کنیم بلکه باید غرفه‌ای در شأن نهج البلاغه به ما داده شود. اگر محل غرفه مناسب باشد قطعا جوانان بیشتر جذب می‌شوند و زمینه بیشتری برای آشنایی آنها با نهج البلاغه فراهم می شود.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 32979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha