به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، هیوا رحیمی، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کردستان، امروز ( 17 دی) در دیدار مسئولان کمیته امداد استان با مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری در سنندج، گفت: با توجه به اینکه شهرستان مریوان در کل کشور رتبه نخست را در زمینه جمعآوری زکات دارد احداث خانه زکات به عنوان نماد این فریضه دینی امری ضروری است.
وی افزود: تامین زمین این خانه از سوی دفتر امور روستایی استانداری و احداث ساختمان با بهرهگیری از کمکهای خیرین، معادلسازی زکات و زکات میتواند بستری برای انجام تمام فعالیتهای حوزه زکات به صورت مجزا از دبیرخانههای این فریضه الهی باشد.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد کردستان، رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه احداث پروژههای عمرانی و عامالمنفعه، سیاستگذاری دبیرخانه شورای زکات در سالجاری را اختصاص 50 درصد از زکات به رفع مشکلات نیازمندان و توانمندسازی فقرا و محرومین عنوان کرد.
به گفته رحیمی، در همین راستا احداث 12 خانه بهداشت از محل معادلسازی زکات و کمکهای قرارگاه قرب کوثر در دستور کار قرار گرفت.
وی به نقش دهیاران در توسعه و فرهنگسازی زکات در روستاها اشاره کرد و گفت: با توجه به تغییر 10 درصدی دهیاران طی چند ماه اخیر، خواستار برگزاری جلساتی با حضور مدیرکل کمیته استان به منظور توجیه دهیاران در راستای فعالیت در حوزه زکات شد.
اختصاص اعتباری بالغ بر 24 میلیارد تومان برای اجرای طرح نظارت هوشمند بر اشتغال در کردستان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: ایجاد اشتغال در روستاها نیازمند نقشه راه مدونی است و برای تحقق این مهم مشارکت دستگاههای متولی در حوزه روستایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئوف رحیمی افزود: اعتباری بالغ بر 24 میلیارد تومان از محل اعتبارات شورای عالی ایجاد اشتغال برای اجرای طرح نظارت هوشمند بر اشتغال در استان در نظر گرفته شده است.
وی ایجاد انگیزه برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان به سمت شهرها و افزایش توسعه و آبادانی در مناطق روستایی را از نتایج اجرای این طرح دانست و گفت: ایجاد مجتمعهای تولیدی و خدماتی و رفاهی در روستاها از دیگر طرحهای ر دست اجرای امداد برای تحقق اشتغالزایی در روستاها است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کردستان ایجاد مجتمعهای تولیدی و خدماتی و رفاهی در روستاها را یکی دیگر از منابع درآمدی روستائیان خواند و تصریح کرد: از آنجایی که ساکنین روستاها به این خدمات نیاز دارند لذا کمیته امداد تا سقف 700 میلیون تومان از محل منابع خود را در این زمینه هزینه میکند.
رحیمی در پایان با بیان اینکه در یکهزار و 700 روستای استان در حال حاضر برخی از امکانات رفاهی و بهداشتی از جمله آرایشگاه و غیره وجود ندارد، گفت: کمیته امداد در قالب اجرای طرح اشتغالزایی روستاها و شهرهای زیر 20 هزار خانوار براساس الگوی اسلامی ایرانی این امکانات را فراهم سازیم.
پایان پیام/
نظر شما