مهدی مقیمی، عضو انجمن خانه مردم روستای ابیانه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: روستای ابیانه به واسطه جمعیت 294 نفری ساکن در آخرین رده تقسیمات کشوری قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه اگر چه جمعیت یکی از آیتم های وزارت کشور در تقسیمات کشوری است، افزود: جمعیت ساکن روستا نمی تواند ملاک لزوم عدم توسعه باشد چرا که جمعیت متغیر ابیانه که در پایتخت هستند حدود 6 هزار نفر است و بواسطه آمد و رفت و ساخت و ساز افزایش 20 درصدی توسعه این روستا را فراهم کرده است.
مقیمی، خروج ابیانه از آخرین رده تقسیمات کشوری به عنوان روستا به شهر و اختصاص شهرداری ویژه به آن را با توجه به ورود گردشگر داخلی و خارجی و جمعیت متغیر ضروری دانست و گفت:در ایام تابستان به صورت میانگین روزانه بیش از 30 هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی وارد روستای ابیانه می شود.
رئیس بنیاد تعاونی مسکن روستای ابیانه، محدودیت اعتبارات و امکانات دولتی برای جمعیت ساکن در روستا را تاکید کرد و گفت:این روستا در ایام گردشگری به دلیل نبود امکانات و خدمات رفاهی نمی تواند پاسخگوی گردشگران باشد.
مقیمی ،سازماندهی گردشگران و ساماندهی ارائه امکانات و خدمات رفاهی به آنها را از جمله اقدامات اساسی و ضروری برای جلب نظر و جذب رضایت توریست در روستای ابیانه ذکر کرد.
وی در ادامه در خصوص اقدامات گردشگری در این روستا از اجرای طرح نامگذاری کوچه ها و معابر این روستا با عناوین و الفاظ محلی آثار تاریخی خبر داد و گفت:این طرح به همت شورای اسلامی روستا و با هدف حفظ و احیا گویش محلی و اماکن تاریخی ابیانه اجرا می شود.
به گفته وی،آشنایی گردشگران داخلی و خارجی با زبان محلی ابیانه، معرفی آثار تاریخی روستا با یک نگاه و گامی در راستای حفظ اصالت و هویت پیشینه چند هزار ساله این روستا از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
پایان پیام/
نظر شما