مفاهیم دفاع مقدس باید با زندگی مردم عجین شود

خبرگزاری شبستان:مدیرکل بنیاد حفظ آثار استان کرمانشاه، راهیان نور را عاملی بازدارنده در مقابل تهاجم فرهنگی دانست و گفت:باید مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس را احصاء کرده و با زندگی روزمره مردم عجین کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، سرهنگ مراد علی محمدی مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه، امروز(2 بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: اولین جشنواره داستان کوتاه و طراحی پوستر راهیان نور استان کرمانشاه برگزار می شود.


وی آشنا ساختن جوانان با راه و آرمان های امام(ره) و شهدا را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد و افزود: درسی که امام راحل در هشت سال دفاع مقدس به شاگرادان خود داد در تداوم راه انقلاب است.
 

سرهنگ محمدی، ادامه داد: نسلی که در هشت سال دفاع مقدس وارد صحنه شد با نسل های دیگر بسیار تفاوت داشت و این جنگ نیز در مقایسه با سایر جنگ ها بسیار متفاوت بود به گونه ای که حتی یک وجب هم به دست دشمن نیفتاد.
 

وی بیان کرد: در قرن بیستم، انقلاب و هشت سال دفاع مقدس دو واقعه مهم بود که به عنوان اوج افتخارات ملت ایران ثبت شد.
 

مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه، بیمه کردن انقلاب را از دیگر اهداف راهیان نور دانست و گفت: باید فرهنگ شهادت طلبی و جهاد را به عنوان عامل بازدارنده ای که تهدیدات را خنثی می کند، در جامعه توسعه دهیم.
 

وی گفت: شهیدان رسالت خود را در دفاع از اسلام و انقلاب به خوبی انجام دادند ما نیز باید با تثبیت و انتقال این مفاهیم ادامه دهنده راه آنان باشیم.

 

سرهنگ محمدی، تصریح کرد: راهیان نور حرکت عظیم فرهنگی در راستای اهداف و آرمان های شهداست که در عین کم هزینه بودن، مهمترین حرکت فرهنگی و اثرگذار در مقابله با جنگ نرم دشمن است.
 

وی ادامه داد: باید از این حرکت عظیم و تأثیرگذار فرهنگی نهایت بهره را ببریم و با ثبت خاطرات، احساسات، ایده ها و شنیده های شرکت کنندگان در اردوهای راهیان نور آن را به صورت کتاب درآورده و اثرات آن را ماندگار سازیم.
 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان عامل بازدارنده تهاجم فرهنگی را از اهداف کلیدی این جشنواره برشمرد و گفت:باید مفاهیم و ارزش های دفاع مقدس را احصاء کرده و در زندگی روزمره مردم عجین کنیم.
 

وی جنبه معنوی و روحانی دوران هشت سال دفاع مقدس را وجه تمایز آن با سایر جنگ ها عنوان کرد و اذعان داشت: در جنگ های گذشته به معنویت توجه نمی شد اما در دفاع مقدس امام(ره) بحث قرآن و نهج البلاغه را به خوبی نهادینه کردند و به عنوان دو منبع اصلی مورد توجه رزمندگان قرار گرفت.
 

سرهنگ محمدی، اخلاص در جهاد برای خدا و دوری از هرگونه منیت را از ویژگی های بارز رزمندگان برشمرد و یادآور شد: موارد زیادی از جمله ایدئولوژی و جهان بینی، باورها، خداخواهی، دین باوری، اخلاص، انسان دوستی و دگر خواهی، از خودگذشتگی، عزت و تکامل روحی، ایثار و از جان گذشتگی در راه خدا و جهاد فی سبیل الله در محتوای فرهنگ ایثار و شهادت به چشم می خورد.
 

وی تأکید کرد: برای اینکه راهیان نور را خوب جا بیاندازیم باید شناخت خوبی از جنگ داشته باشیم و برای اینکه این مقوله را جامع و اثرگذار ببینیم باید نسبت به جنگ و عناصر آن که با شناخت رزمندگان، فرماندهان و امام راحل میسر می شود، داشته باشیم.
 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار استان کرمانشاه، شناخت از واقعه عاشورا و تشریح ابعاد و اثرگذاری آن در دوران هشت سال دفاع مقدس را نیز در این راستا ضروری دانست و گفت: این وظیفه نهادهای فرهنگی است که بخش اعظمی از ارزش ها را به نسل های آینده انتقال دهند.
 

وی اضافه کرد: تشابه مصادیقی که در جنگ ما و واقعه عاشورا اتفاق افتاد را باید به درستی بشناسیم و استفاده معنوی لازم را از آن ببریم.


سرهنگ محمدی، با تأکید بر ایجاد روحیه شهادت طلبی در جوانان هم استانی و انتقال این ارزش ها به جامعه، یادآور شد: در همین راستا فعالیت های زیادی با مشارکت حوزه هنری و سازمان اردویی و راهیان نور سپاه نبی اکرم(ص) تدارک دیده شده است.
 

وی افزود: برگزاری مسابقه طراحی پوستر با مشارکت حوزه هنری و همچنین جشنواره داستان کوتاه با همکاری سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه را در دست اقدام داریم.
 

مدیر کل اداره حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه، در پایان با اشاره به نقش اثرگذار رسانه ها در توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، خواستار مشارکت بیش از پیش فعالان این عرصه در انعکاس اخبار و رودیدادهای حوزه دفاع مقدس در استان شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 335091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha