به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حسن عزیزی، رئیس گروه فرهنگی ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی، امروز ظهر (2 بهمن) در سومین شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با اشاره به اینکه یک سوم جمعیت استان را جوانان تشکیل می دهند، اظهار داشت: 26 هزار ورزشکار سازماندهی شده در استان وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی متاسفانه زیرساخت های مناسب برای تفریح و نشاط جوانان را ندارد، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید با استفاده از توان دستگاه های اجرایی استان این ظرفیت را ایجاد کنیم.
وی از عدم استقبال مردم از مشاوره در جامعه خبر داد و اظهار داشت: مشاوره و استفاده از متخصصان این امر؛ زمینه پیشگیری از وقوع جرم را کاهش می دهد.
عزیزی اظهار داشت: برای جلوگیری از وقوع جرم نیاز به یک همت ملی و همگانی است که باید آسیب شناسی هر منطقه انجام شود.
وی یادآور شد: ورزش می تواند بانشاط عمل کند و در بحث پیشگیری از وقوع جرم در جامعه بسیار خوب عمل کند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز با اشاره به اینکه 24 اداره در بدنه این اداره کل وجود دارد، گفت: یکی از این ادارات؛ بهداشت و درمان است.
حمیدرضا ورودی با تاکید بر اینکه در بحث پیشگیری یک متولی مشخص در کشور وجود ندارد، افزود: به همین دلیل هر دستگاهی از حوزه وظیفه ذاتی خود وارد عمل در بحث پیشگیری می شود.
وی با اشاره به اینکه به عنوان مثال در بحث حجاب 40 ارگان در این بحث دخیل هستند، تاکید کرد: 260 دوره آموزش خانواده ویژه والدین امسال برگزار شده است که تنها 8 درصد والدین دانش آموزان استان موفق شده اند در این جلسات شرکت کنند.
عابدین محمدی، مدیرکل کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی نیز گفت: اشتغال شرافتمدانه از مهمترین عوامل پیشگیری از وقوع جرم است.
وی افزود: نرخ بیکاری در خراسان جنوبی با 3/6 پایین ترین نرخ کشور است ولی در کنار این موضوع؛ درآمد خانوارهای خراسان جنوبی در زمزه پایین ترین درآمد خانوارها در بین استانهای کشور است.
وی ادامه داد: 38 درصد مردم استان در دادمداری و کشاورزی مشغول به کار هستند که خشکسالی بر درآمد آن تاثیر سوء گذاشته است.
محمدی تاکید کرد: برخی از واحدهای تولیدی استان به دلیل مشکلات متعدد یا تعطیل و یا نیمه تعطیل شده اند که اگر این واحدها فعال شوند برای بیش از 6 هزار نفر اشتغالزایی خواهند کرد.
محمد ثقفی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی نیز با تاکید بر اینکه بخشی از وقوع جرم در جامعه به ناآگاهی و بخشی دیگر به خانواده برمی گردد، افزود: هنوز استفاده از مشاوره برای رفع مشکلات در خراسان جنوبی نهادینه نشده است.
وی بر تاکید بر جایگاه خانواده در پیشگیری از وقوع جرم و رشد و بالندگی فرزندان و تربیت دینی آنها گفت: باید یک متولی مشخص برای این بخش در استان مشخص شود تا بر اساس فرهنگ و اعتقادات مردم برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی نه مبدا و نه مقصد در بحث حمل مواد مخدر است، خاطرنشان کرد: همه دستگاه ها برای این موضوع برنامه ریزی کنند.
پایان پیام/
نظر شما