رحمن قلاوند، مدیر کل فنی و حرفهای خوزستان، بر لزوم تعامل و اهکاری میان آموزش و پرورش و مراکز فنی و حرفه ای تاکید کرد و به خبرنگار شبستان گفت: با ایجاد این تعامل می توان جوانان مستعد را شناسایی و آنها را به رشد و توسعه رساند.
وی لزوم اصلاح هرم آموزشی برای توسعه در خوزستان از سوی مسئولان تاکید کرد و افزود: به خاطر کمبود امکانات و رشته های مناسب در سطح استان، وضعیت تحصیل به صورت هرم وارونه است و با اصلاح هرم آموزشی و برگزاری کارگاه های محصول محور و توسعه یافته باید جوانان را به سوی مراکز فنی و حرفه ای هدایت کرده و آموزش ها را در بازار و تولیدات مشاهده کنیم.
وی با اشاره به اینکه بنابراین باید تلاش و کوشش را هدفمند کنیم و بدانیم به کجا می رویم، تصریح کرد: آموزش تولید محور سبب اشتغال پایدار از جامعه شده و اشتغال پایدار فقر را از بین می برد؛ آموزش فنی و حرفه ای باید توسعه یابد و این اهمیت آموزش های مهارتی و رسالت محوله را می رساند.
قلاوند، با بیان اینکه فنی و حرفه ای توانمندی بسیاری دارد و نباید آن را دست کم گرفت، اضافه کرد: جمهوری اسلامی برای سطح اشتغال، شایستگی و صلاحیت های حرفه ای چشم امید به فنی و حرفه ای دوخته و در برنامه های کلان کشور نقش مهمی برعهده دارد.
وی در بخش پایانی سخنان تاکید کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان باید به مناطق محروم و نیازمند به خدمات مهارتی برنامه آموزشی داشته باشد تا کارجویان این مناطق بتوانند با توانمندسازی و فراگیر آموزش های مهارتی برای خود اشتغال پایدار ایجاد کنند.
پایان پیام/
نظر شما