کانون های مساجد باید از نظر کمی و کیفی در جامعه اثر گذار باشند

خبرگزاری شبستان: عضو فقهای شورا نگهبان و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید از نظر کمی و کیفی در جامعه اثر گذار باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی یزدی، عضو فقهای شورای نگهبان و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، صبح امروز (10 اسفند) در دیدار با اعضای دبیرخانه هماهنگی و نظارت برکانون های مساجد استان یزد که به مناسبت فرا رسیدن 18 اسفند سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار شد، فعالیت های صورت گرفته توسط کانون های مساجد استان را امیدوار کننده دانست و گفت: باید با برنامه ریزی های لازم اینگونه فعالیت ها را گسترش داد و به آنها عمق بخشید.

 

وی با بیان اینکه فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید از نظر کمی و کیفی در جامعه اثر گذار باشند، از مساجد به عنوان مراکز هدایت مردم یاد کرد و افزود: گاهی حضور مردم در مسجد کم و گاهی زیاد است اما مسجد همیشه پناهی برای مردم در امور مختلف بوده است.

 

عضو فقهای شورا نگهبان، با اشاره به نقش روحانیون در مساجد، تصریح کرد: امام جماعت مسجد باید در فعالیت های مساجد اثر گذار باشد و با حضور خود به مسجد رونق ببخشد.

 

وی بر لزوم برگزاری برنامه های متنوع و جذاب در کانون ها تاکید کرد و ادامه داد: روحانیون و کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید با انجام برنامه های مختلف جوانان را به مساجد جذب کنند.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با بیان اینکه مردم همیشه در کمک به مسجد طالب بوده اند، اضافه کرد: باید با مدیریت صحیح در مساجد مردم را مطمئن کرد که این کمک ها در راه درست هزینه می شود.

 

وی بر ساخت و ساز مساجد در بافت نوساز استان تاکید کرد و یاد آور شد: اخیرا نمایندگان محترم مجلس، قانونی را تصویب کرده اند که به موجب آن ساخت مسجد در کنار مجتمع های مسکونی با ظرفیت بالا الزامی می باشد که اجرای این مصوبه نیازمند پیگیری دستگاه های فرهنگی استان است.

 

وی فعالیت در کانون های مساجد را فعالیتی معنوی دانست و عنوان کرد: مساجد بیوت الله می باشد و هرکس در جهت آبادی خانه خدا گام بردارد از اجری وافر برخوردار می شود.

 

آیت الله مدرسی، از مساجد به عنوان مکانی جهت حفظ اسلام و گسترش آن در جهان یاد کرد و افزود: راه اصلی ارتباط مردم با علمای اسلام همین مساجد است.

 

وی با اشاره به پیشرفت های فناوری در عرصه های گوناگون، تصریح کرد: هنوز بهترین نوع ارتباط و تبادل احساس ارتباط مستقیم است که این نوع ارتباط در مساجد ایجاد می شود.

 

عضو فقهای شورا نگهبان، بر لزوم احیای فرهنگ برپایی نماز جماعت صبح تاکید کرد و گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد با برنامه ریزی مردم را در جهت انجام این فریضه فراموش شده سوق دهند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 348215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha