آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز (11 اسفند) در آستانه بیست و یکمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: پدیدآوردن هویتی به نام مسجد نخست در قبا و سپس در مدینه در شمار زیباترین و کاربردی ترین، ابتکارهای اسلام در آغاز تشکیل جامعه اسلامی محسوب می شود.
وی با اشاره به اینکه در مسجد اسلامی شور و بهجت، عبادت خالص با نشاط زندگی درهم میآمیزد و فرد و جامعه را به طراز اسلامی آن نزدیک میکند، اظهار کرد: مسجد مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه در دیدگاه و اندیشه مکتب اسلام است.
آیت الله طبرسی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در پیامی به نوزدهمین اجلاس سراسری نماز، مسجد اسلامی را مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه معرفی کردند، تاکید کرد: مساجد باید، مأمن و محل خیر و برکت و منبر معارف اجتماعی و سیاسی و کانون موعظه و پرورش اخلاق توامان باشند.
امام جمعه ساری با اشاره به اینکه شعار 18 اسفند سال جاری در ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد "مسجد مظهر آمیختگی دنیا و آخرت" است، تصریح کرد: در مساجد می توان برای آبادانی دنیا و آبادی آخرت تلاش کرد و به این مهم دست یافت.
وی، ویژگی مهم مساجد را تقواپروری دانست و بیان کرد: مساجد به عنوان نقطه اتصال خالق با مخلوق و مظهر آمیختگی دنیا و آخرت باید مروج تفکر اسلامی و غنی کننده جامعه از فرهنگ اسلامی باشند.
آیت الله طبرسی با تاکید بر اینکه در تمام تحولات باید مسجد را به عنوان پایگاه اصلی دیانت و حراست حفاظت کنیم، اذعان کرد: همانطور که مسجد مظهر آمیختگی دنیا و آخرت است، انقلاب اسلامی ایران نیز چون از همین پایگاه نشات گرفته مظهر آمیختگی دنیا و آخرت است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه امروز کانونهای فرهنگی هنری مساجد یکی از کارآمدترین، فراگیرترین و مؤثرترین مراکز فرهنگی سازمان یافته تلقی میشوند، تصریح کرد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد نقش مؤثری در فعال شدن مساجد داشتهاند.
وی به رسالت کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ابعاد مختلف اشاره و تاکید کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید با اجرای برنامه ها و طرح های متنوع فرهنگی و هنری در راستای اهداف خود تلاش بیش از پیش داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما