به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهدی حاجتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در مراسم هفتمین دوره انتخابات مجلس دانش آموزی استان که در دو بخش مجزا دانش آموزان دختر و پسر در سالن اجتماعات پژوهشکده تعلیم وتربیت، برگزار شد، اظهار کرد: مجلس دانش آموزی موجب تقویت روحیه خودباوری، هویت اسلامی ایرانی و تحکیم و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی در بین دانش آموزان می شود.
وی بر ضرورت توجه به مسئولیت دادن به دانش آموزان در مقطع دبیرستان تاکید کرد و ادامه داد: باید از فکر و اندیشه دانش آموزان در فرآیند تصمیم گیریها بهره گرفت.
حاجتی با اشاره به اینکه در بسیاری از مواقع با بهره گیری از دانش آموزان در رفع بسیاری از مشکلات مربوط به این قشر فائق می آییم، افزود: مجلس دانش آموزی تمرین مشارکت جویی، مسوولیت پذیری و گامی بلند برای به رسمیت شناختن نظرات و مطالبات دانش آموزان است .
مجلس دانش آموزی بیانگرعمق گسترده فرهنگ مردم سالاری دینی درون جامعه دانش آموزی کشور است
رییس سازمان دانش آموزی استان گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه 33 دانش آموز دختر و 33 دانش آموز پسر از منتخبان شورای دانش آموزی ناحیه، منطقه و شهرستان در هفتمین دوره انتخابات مجلس دانش آموزی استان گیلان شرکت کرده اند، گفت: انتخابات شورای دانش آموزی متوسطه آبان ماه امسال در مدارس سراسر استان در بین 180 دانش آموز برگزار شده بود.
عمران کرمی، افزود: رقابت 66 دانش آموز گیلانی برای رسیدن پنج نفر از آنان به صندلی مجلس دانش آموزی کشور، انجام می شود تا دانش آموزان منتخب از این پس بتوانند در تصمیمگیریهای کلان دانش آموزی شرکت کنند.
کرمی، مجلس دانش آموزی را نهادی صنفی و مشورتی معرفی کرد است که بیانگر عمق گسترده فرهنگ مردم سالاری دینی درون جامعه دانش آموزی کشور است.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان پس از اعلام برنامه هایشان، هشت نفر(چهار دختر و چهار پسر) را به عنوان هیات رییسه مجلس دانش آموزی استان گیلان انتخاب می کنند، گفت: این افراد باید بین خودشان پنج نفر را برای راهیابی به مجلس دانش آموزی انتخاب می کنند.
کرمی در ادامه سهمیه دانش آموزان هر استان برای راهیابی به مجلس دانش آموزی را به نسبت جمعیت دانش آموزان آن استان دانست و اذعان کرد: در مجلس شورای دانش آموزی 150 دانش آموز از سراسر کشور عضو هستند، که سهمیه استان گیلان پنج نفر است.
وی شورای دانش آموزی را تمرین مسولیت پذیری و مشارکت جویی دانش آموزان در امور مدرسه عنوان کرد و ادامه داد: ترویج فرهنگ مشارکت، تعاون، همکاری و مسوولیت پذیری، زمینه سازی برای مشارکت فکری و علمی دانش آموزان در عرصه های مختلف آموزش و پرورش، ترویج فرهنگ گفت و گو و مشورت بین دانش آموزان و بهره گیری از نظرات دانش آموزان در اصلاح قوانین، مقررات، طرح ها و برنامههای مربوط به آنها از جمله اهداف برگزاری این انتخابات است.
کرمی اضافه کرد: دانش آموزان در مجلس دانش آموزی با مقوله های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی داخلی و خارجی، تقویت روحیه خودباوری، هویت اسلامی، ایرانی و تحکیم ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی آشنا میشوند.
وی ادامه داد: بحث و بررسی پیرامون مسایل و مشکلات دانش آموزان، بحث و تبادل نظر در مورد راهکاری تقویت تربیت دینی، اخلاقی و اجتماعی دانش آموزان و تقدیر از دانش آموزان برگزیده در زمینههای مختلف دینی، اجتماعی، علمی و هنری، بحث و بررسی در زمینه انتظارات متقابل دانش آموز، خانواده و جامعه از جمله وظایف در مجلس دانش آموزی است.
گفتنی است، استان گیلان بیش از 380 هزار دانش آموز مشغول به تحصیل دارد.
پایان پیام/
نظر شما