مساجد تاریخی«عکا» در فلسطین اشغالی

خبرگزاری شبستان: مسجد جزار، زیتون و مجادله از جمله مساجد مهم و تاریخی شهر عکا در فلسطین اشغالی هستند که با وجود طرح های صهیونیست ها هویت عربی و اسلامی خود را حفظ کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عکا شهری در فلسطین است که مساجد آن ریشه تاریخی و قدیمی دارند که به عصر اموی باز می گردد و پیش از طرحهای شوم رژیم صهیونیستی در آن نماز اقامه می شد و تصویرگر هویت عربی و اسلامی به شمار می رود.
شهر عکا که ردپای کنعانی ها و فنیقی ها در آن دیده می شود شهری پرشکوه بود که پس از حمله صهیونیستها در سال 1948 میلادی به مساجد، این شهر چهره یهودی سازی به خود گرفت، ولی با این وجود مساجد عکا جلوه تاریخی خود را حفظ کرده اند و مهندسی و معماری آن هویت عربی اسلامی دارد.


مسجد جامع جزار در عکا
مسجد جامع جزار یکی از مهمترین مساجد عکا است که با گنبدی سبز از زیبایی و فخامت خاصی برخوردار است و خطبه های جمعه در آن ایراد می شود.
مسجد جزار در قرن هیجدهم به دست احمد باشا، برجسته ترین حاکمان عثمانی ساخته شد.
معماری مسجد از طراز عثمانی است و گنبد سبزی به ارتفاع ده متر یا بیشتر دارد و دیوارهای آن با آیه های قرآنی تزیین شده است.

مسجد زیتون در عکا
مسجد زیتون، یکی از مساجدی است که اطراف آن با درخت زیتون پر شده است و این مسجد در سال 1745 میلادی بر روی ویرانه های مسجد اموی ساخته شده است و در حیاط آن فوراه ای قرار دارد که بر اساس معماری سلجوقی بنا شده است.

 

مسجد مجادله در عکا
مسجد مجادله در زمان سلیمان پاشا در قرن نوزدهم ساخته شده است و این مسجد را شخصی به نام علی آغا سال 1810 میلادی ساخته است.
این مسجد به مناره بلند خود معروف است و مناره آن 35 متر ارتفاع دارد که به دلیل حملات صهیونیستها نیاز به بازسازی دارد.
موسسه وقف و میراث«الاقصی» مسجد تاریخی مجادله را قصد دارد تا مرمت کند.
پایان پیام/


کد خبر 354145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha