به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، کتاب «احکام و آداب نماز جمعه» به کوشش آیتالله سیدرضا ضیایی گردآوری و در 236 صفحه، ویژه استادان پاسخگویی به سؤالات شرعی برای اولین باراز سوی اداره پاسخگویی به سؤالات دینی آستان قدس رضوی منتشر شده است.
«نماز جمعه در کلام معصومین(ع)» و «احکام نماز جمعه» عناوین سرفصلهای اصلی این مجموعه است که به طور مفصل و با بیان جزئیات مسائل مختلف درباره احکام و آداب نماز جمعه در این کتاب بیان شده است.
در فصل «نماز جمعه در کلام معصومین(ع)» نویسنده به بیان «فضیلت نماز جمعه»، «آداب حضور در نماز جمعه»، «آداب امامت نماز جمعه» و «وقت استجابت دعا در روز جمعه» پرداخته است.
«تعداد شرکتکنندگان در نماز جمعه»، «احکام خطبههای نماز جمعه»، «بلند خواندن خطبهها»، «وجوب خواندن خطبه توسط امام جمعه»، «وقت نماز جمعه» و «نرسیدن به خطبههای نماز جمعه» برخی از مباحثی است که در فصل «احکام نماز جمعه» عنوان شده است.
این گزارش می افزاید؛ کتاب «بازیهایی برای تقویت اعتماد به نفس در کودکان» به ترجمه محمد حبیبی در شمارگان یک هزار نسخه در قطع وزیری و به منظور روشن ساختن زمینه روانشناسی بازیها برای مربیان و استفاده علاقهمندان منتشرشده است.
کتاب «بازیهایی برای تقویت اعتماد به نفس در کودکان» در 6 فصل باعناوینی چون نظریه و مقدمهای کوتاه برای مربیان زن، نیرو به خودی خود آدمی را قوی نمیکند، کسی که میداند چه میخواهد میتواند در گفتوگوها دیگران را همراهی کند، کسی که میتواند آنچه را میاندیشد آزادانه بیان کند، انتخاب سرگروه و احترام به نظرات او و کسی که از وجود خود احساس رضایت میکند میتواند با اطمینان بیشتری رفتار کند را مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
بنابراین گزارش، همچنین مجموعه سه جلدی «ترانههای کله کدو و عمه جونی» سرودهی ناصر کشاورز برای چهارمین بار از سوی بهنشر(انتشارات آستان قدس رضوی) روانه بازار شد.
این مجموعه بصورت تمام رنگی و در 16 صفحه به منظور استفاده مخاطبان خردسال برای چهارمین بار در فروشگاههای بهنشر عرضه شدهاست.
این مجموعه در قالب سه جلد با عناوینی چون «کله کدو تو کوچه، دنبال چند تا مورچه»، «کله کدو چه ماهه، فکر گل و گیاهه» و «کله کدو میتونه خودش کتاب بخونه» در اختیار مخاطبان خردسال قرار گرفتهاست این کتابها به صورت ترانه برای خردسالان تدوین شده است و در زمره آثاری است که بیشترین استقبال از سوی مخاطبان را به خود اختصاص داده است.
استفاده یا عدم استفاده از لحن محاورهای در سرودن شعر برای کودکان، همواره از مباحث رایج میان دستاندرکاران ادبیات کودک بوده است و در این زمینه اختلاف نظر زیادی میان صاحبنظران این عرصه وجود دارد اما باتوجه به غلبه گویش محاورهای تهرانی در اکثر نقاط کشور این نیاز احساس میشود تا آثاری از این دست روانه بازار شود.
پایان پیام/
نظر شما