به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از گیلان، جان احمد آقایی، معاون اجتماعی و پیشگری از وقوع جرم دادگستری گیلان امروز (13 اردیبهشت) در نشست با خبرنگاران واصحاب رسانه استان با موضوع رسانه و مطبوعات وآگاهی حقوقی اظهار کرد: خبرنگار مورد اعتماد مردم و پل ارتباطی بین دولت و مردم است، نقاط تاریک را شناسایی وشفاف سازی میکند، خبرنگاری مقامش کمتر ازمعلمی نیست.
وی با بیان اینکه خبرنگار پرچم دار مقابله با جهل و نادانی در جامعه است افزود: تاثیری که یک رسانه بر جوان و مردم میگذارد از حرف پدر و مادر بیشتر است.
آقایی درادامه از تشکیل کارگروه حفاظت و حراست از خبرنگاران در گیلان خبر داد وگفت : به منظور رسیدگی به مشکلات خبرنگاران در گیلان و جلوگیری از برچسبهای ناپسند که در شأن خبرنگارنیست کارگروهی و تشکیل تا برخورد جدی با این موارد داشته باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد: خبرنگاران پاسداران مبارزه با جهل و نادانی در جامعه و حافظان حقوق مردم و نظام هستند و برای دفاع از این قشر حمایتهای ویژهای از طریق دادگستری و قوه قضایه انجام خواهد شد به طوریکه برای افرادعادی یک قاضی، قضاوت میکند ولی مشکلی که برای یک خبرنگاربه وجود آید سه قاضی قضاوت میکنند.
وی به فرمایشات امام (ره) درمورد رسانه ها اشاره کرد و و گفت : امام (ره ) فرموده است:"رسانهها مدرسه هستند "،رسانه حکم معلم را دارد و مقام معلم از هر مقامی بالاتر است چون آگاهی رسان و تداوم بخش راه انبیاء هستند، رسانه و خبرنگار نیز مقامش چنین است و باید مورد احترام باشد.
آقایی به تفاوت رسانههای غربی و رسانههای ایران اسلامی پرداخت و اظهار کرد: رسانههای غربی بیشتر در ترویج رفتارهای مبتذل تلاش میکنند ولی رسانههای جمهوری اسلامی ایران ترویج کننده اخلاق انبیاء(ص) و اهل بیت(ع) بوده و انعکاس دهنده فداکاریها و دلاوریهای شهدا و..کجای جهان چنین رسانهای دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه خبرنگاری عشق و علاقه است و درآمد مادی ندارند تصریح کرد: خبرنگاران توجه داشته باشند که هر مطلبی در روزنامهها و سایتها درج نشود رسانهها در ترویج قانون و رعایت حقوق یکدیگر نقش مهمی را میتوانند در جامعه ایفا کنند.
وی در ادامه افزود: دستگاههای قضایی از خبرنگاران حمایت خواهد کرد اگر خبرنگار در جامعه دچار آسیب شود جسارت تفکر از وی گرفته میشود، اصلاح جامعه بر عهده آنهاست پس باید حمایتهای ویژهای برای حفاظت و حراست از این قشرصورت گیرد.
آقایی در پایان خاطر نشان کرد: در اصل قانون اساسی برای دفاع و حفاظت از حقوق خبرنگاران بندی بیان شده است که خبرنگاران آزاد هستند فقط توجه داشته باشند برخلاف اسلام و آموزههای دینی مطلبی منتشر نشود.
پایان پیام /
نظر شما