به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا بایرامی، نویسنده معاصر ایرانی در بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ضمن بیان این مطلب گفت: در حال حاضر نمایشگاه کتاب اتفاق خیلی حساب شدهای نیست چه به لحاظ زمانی و مکانی و چه نوع مراجعهای که به آن میشود. نباید عدهای اینجا را با محل قدم زدن اشتباه بگیرند پس حتماً باید برای آن ورودی در نظر گرفت.
این نویسنده که با نگارش رمان «کوه مرا صدا زد» از مجموعه قصههای ساوالان توانست جایزههای خرس طلایی و نیز جایزه کبرای آبی و کتاب سال سوئیس را از آن خود کند، تصریح کرد: الآن نمایشگاه یک پز فرهنگی است و به رغم اینکه وانمود می کند یک اتفاق بزرگ فرهنگی است باید ضعفهای فرهنگی آن برطرف شود.
بایرامی همچنین به تفاوت نمایشگاه تهران با نمایشگاههای خارج از کشور اشاره کرد و گفت: در آنجا علاوه بر گرفتن ورودی، کتاب نیز صرفاً جنبه معرفی دارد و فقط روزهای آخر به معرض فروش گذاشته میشود.
محمدرضا بایرامی داستانهایش بیشتر در زمینه ادبیات روستایی و طبیعتگرایانه و به طور عمده در زمینۀ جنگ است. «مردگان باغ سبز»، «قصههای سبلان» و «پل معلق» از جمله کارهای مورد توجه اوست.
راوی قصههای سبلان در روستای «لاطران» اردبیل و در دامنه کوه سبلان به دنیا آمد و تاکنون رمانها و داستانهای متعدد از او به چاپ رسیده است.
خانم پوتاهیل رایش کتاب «کوه مرا صدا زد» بایرامی را به زبان آلمانی ترجمه کرده است.
پایان پیام/
نظر شما