به گزارش خبرگزاری شبستان، ظریفه هدایتی، نویسنده با حضور در«کارگاه آموزه های دینی و مهارت های زندگی»در سرای اهل قلم کودک ونوجوان با بیان این مطلب گفت :سلام دادن،احترام گذاشتن به بزرگترها،مهرورزی به کودکان و...همه وهمه آموزه های قرانی هستند که می توان آنها را به صورت غیر مستقیم به بچه¬ها آموخت.
محمود قاضی نویسنده و شاعربا حضور دراین نشست گفت: برای افزایش میزان مطالعه و نهادینه کردن فرهنگ آن بایداز کودکی و دوران پیش از دبستان شروع کرد و این کاری است که اروپاییان کرده و می کنند.افزایش مطالعه بر شعور اجتماعی نسلها تاثیر می گذارد و بحث بالا رفتن سواد صرفابه معنی یادگیری فرمول¬ها نیست.
این نویسنده ادبی تاکید کرد: بچه ها با عمل یاد می¬گیرند و اگر پدر و مادر کتابخوان باشند نیازی به تلاش مضاعفی برای ایجاد علاقه در بچه¬ها برای مطالعه نیست.
در ادامه رضا عفتی فیلمساز نیزگفت :هنر بایداز دوران کودکی و بر اساس علایقورفتار کودکان آموزش داده شود.هیچ کس بهتر از والدین نمی¬تواند این استعداد¬ها را در بچه¬ها کشف کند.
این فیلم¬ساز تاکید کرد:اگر مسئولان ما واقعا می¬خواهند در حوزه فرهنگ، کاری ماندگار کنند، باید بر کارهای کوچک و توسعه آنها متمرکز شوند و این کارهای کوچک را در جوامع و محیط¬های کوچک اجرایی کنند.
محمد کاظم سالمی مدیر مسئول نشریه هنرپونیزبا اشاره به اینکه فرهنگ مطالعه باید از کودکی نهادینه شود گفت: اگر قرار است با شعرمفهومی به بچه ها آموزش داده شود باید در ابتدا خالق و شاعر آن با عروض و قافیه آشنایی کامل داشته باشد.بنابرین در انتشار آثارمان نباید عجله کنیم و باید اجازه دهیم یک ویراستارآن را ببیند و سرویراستار مشکلاتمان را گوشزد کند تا کتابی سالم و قویدر اختیار بچه¬هایمان قرار دهیم.
این کارگاه که با بازی و قصه گویی در سرای اهل قلم کودکان و نوجوان برگزار شدبا حضور پر رنگ خانواده ها در کنار فرزندانشان رقم خورد.
بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران از دهم تا بیستم در مصلای امام خمینی (ره)پذیرای عموم علاقه مندان است.
پایان پیام/
نظر شما