وجود 6 هزار پروژه نیمه تمام آموزشی در کشور

خبرگزاری شبستان: معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از وجود 6 هزار پروژه نیمه تمام آموزشی در کشور خبر داد و گفت: این پروژه‌ها در صورت تامین تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدحسین ترابی‌زاده امروز (20 اردیبهشت) در شانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز خراسان جنوبی اظهار داشت: اگر به دنبال توسعه یافتگی کشور در همه ابعاد هستیم باید توسعه انسانی را محور کارهای خود قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه مدرسه‌سازی صدقه جاری است، افزود: خیران به آموزش و پرورش اعتماد کردند و در راه مدرسه‌سازی گام‌های بلندی برداشته‌اند.

 

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه خیرین مدرسه ساز افراد گمنام و بی‌ادعای هستند که بزرگی را به زانو در آورده اند، گفت: کار خیران تاثیر مثبتی در بهینه هزینه کردن منابع و اعتبارات دولتی دارد.

 

وجود 6 هزار پروژه نیمه تمام در سطح کشور
ترابی‌زاده از وجود 6 هزار پروژه نیمه تمام در سطح کشور خبر داد و تصریح کرد: اتمام این پروژه های نیازمند اعتبار قابل توجهی است که در صورت تامین تا پایان سال جاری این مدارس به بهره‌برداری می‌رسد.

 

وی همچنین در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال جشنواره خیرین مدرسه‌ساز با هدف تکمیل پروِه‌های نیمه تمام در سطح کشور برگزار می‌شود، بیان داشت: امیدواریم از ظرفیت خیران با توجه به تدابیر قانون در بودجه امسال برای تکمیل پروژه ها نیمه تمام به خوبی استفاده شود.

 

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه سال گذشته خیران 750 میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی کشور کمک کردند، گفت: در حال حاضر 18 هزار کلاس درس با مشارکت و هم‌یاری خیران در دست ساخت است.

 

ترابی‌زاده خاطر نشان کرد: درصد قابل توجهی از این مدارس با توجه به تخصیص اعتبار در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

 

ایمن‌سازی 60 هزار کلاس درس کشور
وی با اشاره به اینکه 131 هزار کلاس درس باید تخریب و بازسازی شود، ادامه داد: تاکنون از این تعداد 60 هزار کلاس درس بر اساس قانون تخریب و بازسازی شرایط ایمن را پیدا کرده‌اند.

 

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: در سال جاری 470 میلیارد تومان برای تخریب و بازسازی واحدهای آموزشی اختصاص یافته است.

 

مقاوم‌سازی 27 هزار کلاس درس
ترابی‌زاده با بیان اینکه باید 126 هزار کلاس درس مقاوم سازی شود، یادآورشد: طرح مطالعاتی 53 هزار کلاس درس انجام شده و 27 هزار کلاس درس نیز مقاوم سازی شده است.

 

وی به نوسازی سامانه گرمایشی مدارس از زمستان سال گذشته اشاره و بیان کرد: از این پس، در هیچ مدرسه ای نباید بخاری های چکه ای استفاده شود و مدیران مدارس مکلف هستند در صورت داشتن بخاری های پرخطر، آنها را تعویض کنند.

 

تخصیص 300 میلیارد تومان برای نوسازی سامانه گرمایشی مدارس در سال جاری

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس با اشاره به تخصیص 140 میلیارد تومان برای این امر در سال گذشته، گفت: امسال نیز در قانون بودجه ‌ای حدود 300 میلیارد تومان برای نوسازی سامانه گرمایشی مدارس پیش بینی شده است.


 پایان پیام/

کد خبر 366544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha