آرمیدن 1200دانشمند و 7400 شهید موجب برکت تخت فولاد است

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیته دانشنامه تخت فولاد اصفهان گفت: آرمیدن 1200 دانشمند، عالم و هنرمند و 7400 شهید موجب برکت معنوی این سرزمین شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، دکتر اصغر منتظرالقائم، استاد تاریخ دانشگاه اصفهان و رئیس کمیته دانشنامه تخت فولاد اصفهان ظهر امروز"2 خرداد" در آئین رونمایی از جلد دوم وسوم دانشنامه تخت فولاد اصفهان گفت: متاسفانه شاهد هستیم که بحران معنویت انسان را فراگرفته است و بشر از اسمان دور افتاده است.
 

وی با طرح این سوال که چه باید کرد تا بحران معنویت بشر را کاهش دهیم؟ افزود: همین سوال موجب شد تا در سال 1382 اقدام به تدوین دانشنامه سترگ تخت فولاد اصفهان بیاندیشیم.
 

منتظرالقائم به جوانب مختلف خودسازی عملی و نظری پرداخت و اظهار داشت: مجموعه عظیم تخت فولاد اصفهان که از آن به عنوان سومین قبرستان تشیع بعد از بقیع و وادی السلام یاد می کنند، ضامن سلامت معنوی جامعه است.
 

وی با بیان اینکه تخت فولاد دفت هزاران دانشمند، عالم، فیلسوف، فقیه، مفسر، شاعر و شهید است، گفت: آرمیدن 1200 دانشمند، عالم و هنرمند و 7400 شهید موجب برکت معنوی این سرزمین شده است.
 

رئیس کمیته دانشنامه تخت فولاد اصفهان به سیر و سلوک شهدا در جبهه های نبرد حق علیه باطل اشاره کرد و گفت: در کنار مزار این شهدا، مزار عرفای و سالکان بزرگ تشیع نیز در تخت فولاد هست که هر دو گروه در راه طریق و سیر و سلوک حرکت کردند و به مقصد رسیده اند.
 

در ادامه این آیین حجت الاسلام والمسلمین مهدی نیلی پور، رییس کمیته فرهنگی مجموعه فرهنگی مذهبی تخت فولاد اصفهان یکی از مشکلات بزرگ جامعه را تعلقات دنیوی بیش از حد نسل جدید دانست و اظهار داشت: دنیا وادی ظلمات است و انسان در آن نیاز به نور دارد.
 

وی گفت: انسان باید بار معنوی را از امام معصوم، یا از یک عمل مثل نماز خواندن، یا از یک زمان خاص مثل شب قدر، یا از زمین مثل بقیع یا تخت فولاد دریافت کند.
 

حجت الاسلام نیلی پور در پایان ایجاد ارتباط نسل جوان با مکان های مقدس شیعه را ضروری دانست.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 370041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha