جلسه مشترک کارگروه اجرایی مصوبه هیأت دولت برگزار شد

خبرگزاری شبستان: جلسه مشترک کارگروه اجرایی مصوبه هیأت دولت برای مقابله با آلودگی هوا، با حضور نمایندگان کلیه دستگاه ها و وزارتخانه های همکار تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سعید متصدی، معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در این جلسه که در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، پیرامون تصویب برنامه اجرایی مقابله با آلودگی هوا در هیات دولت (10/2/1393) گفت: هیات دولت راهکارها و برنامه اجرایی مدون کاهش آلودگی هوا را در هشت محور «سوخت، خودروهای در حال حرکت، منابع ساکن، خودروهای نو، مدیریت حمل ونقل وتقاضای سفر، پایش و پیش ‌بینی هوا، آموزش و اطلاع‌رسانی و زیرساخت ‌های شهری» به تصویب رساند و کلیه نهادها و سازمان های متولی امر مکلف و موظف به اجرای تعهدات تقریر شده در برنامه هستند.

 

 متصدی تأکید کرد: برنامه فعلی از چند منظر تفاوت های عمده ای با برنامه های گذشته دارد و یا به عبارت بهتر در برنامه جدید تلاش شده است، نواقص برنامه های گذشته رفع شود.

 

 معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: مهم ترین وِیژگی برنامه مصوب جدید این است که برای هر اقدام متولی خاص آن اقدام، زمان بندی مشخص اجرا و نوع فعالیت مورد نیاز مشخص شده است و نهایتا ناظر اجرا، موظف به بررسی و نظارت بر حسن اجرای برنامه است.

 

 وی با اشاره به این که برنامه مصوب در 9 محور و 35 بند تهیه شده است، افزود: به منظور ایفای درست مدیریت یکپارچه برای حل موضوع، وزارتخانه های نفت، نیرو، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، معاونت علمی و فنآوری رئیس جمهور، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان ملی استاندارد، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، معاونت راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف به اجرای برنامه مصوب دولت به منظور مقابله با آلودگی هوا هستند.

  

این مقام مسئول با ذکر اهمیت تکرار جلساتی از این دست در توالی زمانی مشخص، گفت: زین پس کمیته اصلی به منظور بررسی میزان پیشرفت امور در هر وزارتخانه و نهاد با توالی زمانی یک ماهه به صورت گردشی در هر وزارتخانه، همچنین برگزاری جلسات کمیته تخصصی به ریاست یوسف رشیدی سرپرست مرکز تغییر اقلیم و آب و هوای سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل جلسه خواهد داد.

  

متصدی همچنین با یادآوری اینکه کلیه دستگاه های اجرایی موظفند اعتبارات لازم برای تحقق اقدامات موضوع را در بودجه سنواتی خود پیش بینی کنند، به شرح برخی از راه حل های موجود برای تأمین و فعال کردن اعتبار درون سازمانی پرداخت.

  

در ادامه جلسه نمایندگان وزارتخانه های حاضر در جلسه به طرح دیدگاه ها و پیشنهادات خود برای اجرای هر چه بهتر برنامه های مصوب پرداختند.

 

پایان پیام/

کد خبر 371282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha