ریشه کنی بیسوادی اولیای دانش آموزان تا پایان سال تحصیلی 93

خبرگزاری شبستان: استاندار مازندران از برنامه ریشه کنی بی سوادی در استان تا پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد و بر جدیت و اهتمام ویژه نسبت به باسواد شدن تمامی اولیای دانش آموزان مازندرانی تا پایان سال 93 تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری و به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران، ربیع فلاح جلودار، استاندار مازندران در جلسه ستاد راهبردی نهضت سواد آموزی استان، بیان داشت: نهضت سواد آموزی که در نخستین ماه های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از سوی حضرت امام خمینی (ره)، بنیان گذاری شد، یک حرکت بزرگ انقلابی در حوزه فرهنگ بود که در سایه مدیریت جهادی و با عزم و اراده ای ملی و همگانی، نتایج با شکوهی به بار آورد.


فلاح با اشاره به این که انقلاب ایران، یک انقلاب فرهنگی با جان مایه های اسلامی، الهی و ارزشی است، یاد آور شد: باید دغدغه ها و منویات فرهنگی رهبر معظم انقلاب که چراغ راه و منشور هدایت جامعه است، مورد توجه و اهتمام همگانی قرار گیرد.


وی خاطر نشان شد: گرچه بر اساس آمار موجود، مازندران از نقطه نظر نرخ سواد از استان های برخوردار است، لیکن تا زمانی که یک فرد بی سواد در این استان هست، باید توجه و اهتمام همه بخش های مسوول در این راستا متوجه ریشه کنی کامل بی سوادی باشد.


فلاح، با اعلام این که می بایست تا پایان برنامه پنجم توسعه، برنامه ریشه کنی بی سوادی در استان محقق شود، ابراز داشت: برای مبارزه با این پدیده در استان نیازمند تهیه آماری دقیق و به روز و عمل در سایه یک برنامه زمان بندی هستیم، تا بر اساس برنامه عملیاتی به هدف و غایت مورد نظر در این مورد دست یابیم.


وی با اشاره به برنامه آموزش و پرورش استان در با سواد کردن همه اولیای دانش آموزان تا پایان سال 93، بر جدیت و اهتمام ویژه در این مورد تاکید کرد.


فلاح، با بیان این که مبارزه با بی سوادی، یک اقدام الهی و ارزشی است، تصریح کرد: حرکت ها در این راستا باید منجسم، هماهنگ و با توجه به دیدگاه های مشترک و هم افزایی دستگاه های مسوول صورت گیرد.


وی با اشاره به این که اعتقاد و ایمان راسخ به این کار در همگان وجود دارد و باید در سال فرهنگ که رهبری معظم انقلاب، همگان را با عزم و اراده ای ملی در این مورد مسوول دانستند، تلاش و مجاهده بیشتری صورت گیرد، یاد آور شد: استانداری در برابر وظایف خود در موضوع نهضت سواد آموزی، متعهد است و هرگونه پشتیبانی را در این راستا معمول می نماید.


فلاح خاطر نشان شد: در روستاها باید با عزم و اراده ی راسخ و برنامه عملیاتی برای ریشه کنی بی سوادی عمل نماییم و دستگاه های اجرایی نیز می بایست به توقعات و مطالبات آموزش و پرورش در موضوع مبارزه با بی سوادی، توجه جدی نمایند.


پایان پیام/

کد خبر 371592

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha