گذر اراده حضرت حق از مسیر انتظار/مفهوم انتظاردعوت به تلاش و مبارزه است

خبرگزاری شبستان: استاد دانشگاه هنر تهران گفت: انتظار دعوت به یک تلاش و مبارزه پیگیر و بی امان برای رسیدن به امامت و مدیریت دنیا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، صابر امامی، استاد دانشگاه هنرتهران  ظهر امروز (22خرداد) در آیین برگزاری نخستین کنگره سراسری شعر انتظار و مهدویت اظهار داشت: جهان امروز رو در روی جهان استکبار به رهبری آمریکا قرار دارد.


وی افزود: امروز آمریکا ادعای امامت و رهبری جهان را دارد اما خداوند در قرآن کریم به ایمان آوردندگان به خویش می گوید که ما اراده کردیم تا امامت جهان به دست شما باشد.


استاد دانشگاه هنر تهران با اشاره به مفهوم انتظار گفت: انتظار یعنی مسئولیت این داشتن جهان را در عبودیت خدا قرار دهیم و اراده حضرت حق از مسیر انتظار می گذرد.

 

وی تاکید کرد: جامعه ای که قرار است مسلمانان به آن برسند جامعه ای است که در آن زمین برکات خود را بیرون می ریزد و بارور می شود یعنی تمام امکانات زمین شناخته می شود که این به معنی توسعه است و فلسفه انتظار رسیدن به جامعه ای توسعه یافته است.


امامی با بیان اینکه شکفتن علم یعنی رسیدن به معرفت حضرت مهدی (عج) گفت: مسلمانان وظیفه دارند علم را در جامعه تثبیت کرده و برای شکوفایی آن تلاش کنند نه اینکه مصرف کننده نظرهای بیگانه ها و غریبه ها باشند.

  

استاد دانشگاه هنر تهران با بیان حدیثی از امام صادق (ع) در خصوص قیام و ظهور حضرت مهدی گفت: این حدیث جامعه اسلامی را برای ما تصویر کرده و یک برنامه مدون وپیشرفته را مطرح می کند.


وی با بیان اینکه  وقتی انتظار با قدرت جهان اسلام گره بخورد این حدیث محقق می شود و رسیدن به این قدرت می تواند سدهای آهنین را کنار بزند، افزود: آگاه بودن، معرفت داشتن نسبت به جهان مدرن، تشنه عدالت بودن و ایستادگی در برابر ظالمان با شخصیتی والا را لازمه نزدیک شدن به ظهور حضرت مهدی(عج) است


امامی در ادامه با بیان اینکه وقتی موضوع دهکده جهانی مطرح می شود بارانی ازمقالات را نمی بینیم که این دهکده جهانی را در مسیر رسیدن به حضرت مهدی تحلیل کند، ادامه داد: امروز ماهواره ها که یکی از امکانات امامت جهان است که در دست های شیطان بزرگ قرار گرفته است اما ما در برابر آن موضع می گیریم ونیروهای خود را بسیج نمی کنیم تا آن را با فرهنگ شیعی و انتظار برای ظهورمهدی (عج) پر کنیم.

 
استاد دانشگاه هنر تهران اذعان داشت: هنوز بسیاری از مومنان، احسان را در این می دانند که در ایام مختلف، پول های خود را صرف درست کردن نذری کنند تا با آن خود و تعدادی فقیر را سیر کنند هنوز نمی دانند که هنرمندان باید با پول های آنان برای ذهن های گرسنه جهان کار کنند تا ماهواره ها کاری جز خرید آثار هنرمندان شیعه نداشته باشند نه اینکه عاشقان مهدی را در بازی های رایانه ای، افرادی تفنگ به دست برای کشتن آمریکایی ها معرفی کنند.


وی با اشاره به وجود هنرمندان فراوان و خوش ذوق در کشور گفت: هرساله حداقل صد فارغ التحصیل بازیگری و هنر و تئاتر در کشور فارغ التحصیل شده که در خیابان های تهران آواره شغل می شوند تخصص این افراد می تواند در خدمت ایمان مومنان و آروزهای آنان قرار گیرد اما این تخصص در حال از بین رفتن است.


استاد دانشگاه هنر تهران تاکید کرد: من مردم، شاعران و مسئولان پرادعای راه گم کرده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران را دعوت می کنم که دست به دست هم دهند تا جهان را از معرفت درست حضرت مهدی پر کنند.


در ادامه این همایش همچنین حجت الاسلام علی عدالتی مجد، دبیر نخستین کنگره سراسری شعر انتظار و مهدویت بااشاره به برگزاری هشت شب شعر گفت: از دو سال پیش هشت شب شعر با نام امام هشتم برگزار شده و تلاش کردیم که حداقل در سراسر ایران، 313 شاعر برجسته شعر مهدویت داشته باشیم.


حجت الاسلام عدالتی مجد افزود: مشهد به دلیل وجود بارگاه امام رضا(ع) به عنوان پایتخت معنوی ایران برگزیده شده است اما باید به عنوان پایتخت شعر شیعی وانتظار نیز مطرح شود.


وی تاکید کرد: ما می خواهیم از همه ی شهرها و روستاها و ممالک اسلامی به مشهد بیایند و در محضر امام رضا(ع) اشعار خود را ارائه دهند.

 

بنابراین گزارش، نخستین کنگره سراسری شعر انتظار و مهدویت (22خرداد) در دو نوبت صبح و عصر و با حضور مهدویت300شاعر، نویسنده، فرهیخته و اهل قلم در محل تالار نور  در حال برگزاری است.

 

در این کنگره یک روزه 75 تا80 نفر از شاعران برجسته از استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اصفهان، قم، تهران، کرمان، یزد، لرستان، کردستان، هرمزگان، فارس، قزوین، خراسان شمالی، مرکزی، کهکیلویه وبویراحمد، خراسان رضوی و گلستان دراین کنگره به شعرخوانی می پردازند.

 

گفتنی است، در پایان این کنگره از کتاب پژوهشی و علمی مجاهدی با عنوان "سیمای مهدی موعود در آیینه شعر فارسی" و کتاب "نغمه های پیروزی" اثر استاد محمود اکبرزاده تجلیل شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 375766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha