به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، گفت: 34 خانه بهداشت در مناطق محروم استان با استفاده از کمکهای مردمی از محل جمعآوری زکات، اعتبارات دولتی و کمک دانشگاه علوم پزشکی در روستاهای استان احداث میشود.
وی با بیان اینکه در مرحله نخست 12 خانه بهداشت احداث میشود، گفت: 50 درصد از اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژهها توسط دانشگاه علوم پزشکی، 30 درصد از محل جمعآوری زکات و 20 درصد از سوی استانداری استان تامین میشود.
مدیرکل کمیته امداد کردستان، در ادامه از کردستان به عنوان یکی استانی پیشتاز در زمینه جمعآوری زکات نام برد و اظهار کرد: طی سالهای اخیر کردستان در زمینه جمعآوری و مدیریت زکات در کشور دارای رتبههای برتر بوده است.
به گفته موسینژاد، کردستان در سال گذشته با جمعآوری بیش از 13 میلیارد تومان زکات موفق به کسب رتبه دوم از بین استانهای کشور شد و مریوان نیز در میان تمام شهرستانهای کشور جایگاه نخست کشوری را کسب کرد.
وی با بیان اینکه زکات میتواند بستری برای رفع مشکلات اقتصادی باشد، افزود: با توجه به اینکه زکات یکی از برنامههای اجتماعی اسلام برای رفع مشکلات نیازمندان است، انجام اقدامات عامالمنفعهای همچون احداث خانههای بهداشت از این محل برای روستاهای محروم ضروری است.
مدیرکل کمیته امداد کردستان، هدفگذاری شورای زکات استان در سالجاری را جمعآوری 15 میلیارد تومان زکات عنوان کرد و گفت: در حال حاضر زکات در 20 شهر و 700 روستای استان جمعآوری میشود.
به گفته موسینژاد، هدفگذاری شورای زکات در سال گذشته جمعآوری هشت میلیارد تومان زکات بود که با حمایت و ورود خوب جامعه روحانیون و تلاش شورای زکات شهرستانها و مرکز استان موفق به جمعآوری بیش از 13 میلیارد تومان زکات در استان شدیم.
وی از فعالیت 160 مبلغ در سطح روستا و شهرهای استان در راستای تبلیغ و ترویج پرداخت زکات خبر داد و بیان داشت: تقویت فرهنگ پرداخت زکات یکی از مهمترین اولویتهای شورای زکات در سال اقتصاد و فرهنگ است.
مدیرکل کمیته امداد کردستان، در پایان هدایت زکات جمعآوری شده به سمت فقرا به منظور ایجاد بسترهای لازم برای خروج آنان از فقر را ضروری دانست و افزود: اولویت اختصاص بودجه عمرانی شهرستانها باید روستاهای فعال در زمینه پرداخت زکات باشد.
پایان پیام/
نظر شما