به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، محمدعلی وحدت رئیس موسسه آموزش عالی امام جواد (ع) یزد امروز (1 تیر) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان یزدبا اشاره به تاسیس دانشگاه توسط جمعی از خیرین در سال 84 گفت: اعضای هیئت علمی این دانشگاه از اساتید دانشگاههای کشور و اعضای هیئت علمی و روسای دانشگاهها و دانشکدههای برتر کشورهستند و برعکس سایر مراکز غیر انتفاعی موسسین این مرکز به دنبال کار اقتصادی نبوده و این مورد را به صورت تعهد محضری اعلام کرده اند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 2هزار و 200 دانشجو در این مرکز مشغول تحصیل هستند افزود: این دانشگاه اکنون در 17 رشته کارشناسی، 11 رشته کاردانی و 4 رشته کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.
وحدت در تبیین رویکردهای آموزشی این دانشگاه گفت: راه اندازی رشته های تقاضا محور، بالا بردن کیفیت آموزشی و تربیت فارغ التحصیلان کارآفرین از مهمترین رویکردهای آموزشی این دانشگاه است.
وی با بیان اینکه دانشگاه امام جواد توانسته است تمام استاندارهای وزارت علوم را کسب کند گفت: برگزیدگان این دانشگاه از طریق وزارت علوم مشخص می شوند و مطابق با سرفصل های وزارت علوم آموزش می بینند.
وحدت پایین بودن شهریه دانشگاه امام جواد نسبت به دانشگاه آزاد و پردیس های دولتی، ارائه وام جهت تحصیل ، معافیت ممتازین کنکور سراسری از پرداخت شهریه، اختصاص خوابگاه به واجدین شرایط را از مهمترین تسهیلا ارائه شده دانشگاه به دانشجویان دانست.
وی با اشاره به تاسیس شرکت های دانش بنیان در درون دانشگاه گفت: این شرکت ها به منظور کار آفرینی و جذب دانشجویان به بازار کار راه اندازی شده اند.
رئیس موسسه آموزش عالی امام جواد (ع) یزد با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامههای این دانشگاه برگزاری همایشها و جشنوارههای ملی است، گفت: از جمله این برنامهها میتوان به همایش بزرگ و ملی معماری اشاره کرد که سال گذشته با حضور 48 دانشگاه بزرگ کشور در یزد برگزار شد.
رئیس دانشگاه امام جواد علیه السلام یزد بیان کرد: این همایش امسال هم با حضور بیش از 50 دانشگاه بزرگ کشور و با بهرهگیری از بهترین اساتید معماری ایران در آبان به میزبانی یزد برگزار میشود.
وی با اشاره به انجام فعالیت های سیاسی در دانشگاه ها گفت: فعالیت های سیاسی در دانشگاه ها باید جهت گیری علمی داشته باشد.
وی تصریح کرد: انجام کار سیاسی برای دانشحویان ممانعتی ندارد اما دانشجویان و دانشگاه ها باید در کارهای سیاسی مرجع باشند.
در ادامه این نشست غضنفر میرجلیلی نائب رئیس دانشگاه امام جواد (ع) بر لزوم تغییر نگرش بر امر تحصیل تاکید کرد و گفت: باید دیدگاه های خود را نسبت به تحصیل تغییر دهیم و به جای تحصیل برای کسب مدرک به سمت تحصیل برای کسب مهارت حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه افراد زیادی در این جهت گیری موثر هستند اظهار داشت: از همه این افراد سه گروه دارای تاثیر بیشتری هستند .
مبرجلیلی تصریح کرد: موثرترین فرد در این زمینه خود دانشجو است که باید دیدگاه خود را نسبت به تحصیل تغییر دهد.
وی از خانواده و دانشگاه به عنوان عوامل بعدی یاد کرد و گفت: دانشگاه امام جواد (ع) با این جهت گیری فعالیت خود را آغاز کرده است که تمام برنامه هایش سمت و سوی کارآفرینی و مهارت داشته باشد.
میرجلیلی خاطرنشان کرد: برداشتن سد کنکور از جلوی پای دانشجویان سبب شده که بیشتر افراد به سمت رشتههای کارشناسی بروند و این در حالی است که پیشرفت کشور ما نیاز به کاردانهای فنی ماهر دارد.
وی افزود: امیدواریم دولت به سمتی برود که رشتههای کاردان فنی را تقویت کند و تبلیغات لازم در این زمینه را انجام دهد تا گرایش به این رشتهها افزایش پیدا نماید.
میرجلیلی با بیان اینکه در حال حاضر مهارت محور اصلی آموزش است اضافه کرد: دانشجویان ما برای کسب شغل باید مهات داشته باشند و تنها با دانش موفق نمی شوند.
وی از تاسیس کلینیک کسب و کار در استان خبر داد و گفت: این کلینیک با همکاری اتاق بازرگانی ایران و دانشگاه یزد در دانشگاه امام جواد (ع) راه اندازی می شود.
پایان پیام/
نظر شما