خوردن غذاهای با طبع سرد در وعده سحری باعث افزایش تشنگی می شود

خبرگزاری شبستان: یک پژوهشگر و مشاور طب اسلامی روزه داران را از خوردن دوغ و ماست در وعده‌های غذایی ماه مبارک رمضان نهی کرد و گفت: خوردن غذاهای با طبع سرد در وعده سحری باعث افزایش تشنگی در طول روز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام محمد علی مهدوی نیا، پژوهشگر و مشاور طب اسلامی در همایش ویژه والدین روزه اولی اظهار داشت: پرخوری هنگام سحری باعث افزایش تشنگی می‌شود.


وی  اظهار داشت: باید از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ کردنی و غذاهای با ادویه فراوان خودداری کرد زیرا این دسته از غذاها باعث گرم و خشک شدن بدن می شود.


به گفته این کارشناس طب سنتی، مصرف گوشت هایی مانند مرغ، ماهی، گاو و گوساله که طبیعت سرد دارند، میزان تشنگی افراد را بیش‌تر می‌کند.


حجت الاسلام مهدوی نیا افزود: از خوردن گوشت قرمز در دو عده غذایی پشت سر هم نیز خودداری کنید زیرا باعث صفرایی شدن مزاج می شود.


وی در ادامه، روزه داران را از خوردن دوغ و ماست در وعده‌های غذایی ماه مبارک رمضان نهی کرد و گفت: مصرف برنج به همراه نان سبوس‌دار یا جو سردی بدن را جبران می‌کند.


این استاد حوزه و دانشگاه خوردن نان سبوس‌‌دار، مصرف غذاهای فیبردار، خوردن شربت عسل با لیمو تازه، انواع مغزهای مقوی، خرما، زیتون و کشمش را در وعده غذایی سحر توصیه کرد.
 

حجت الاسلام مهدوی نیا خوردن چای کم رنگ یا آب ولرم، استفاده از قندهای طبیعی مانند عسل و خرما، خوردن فرنی، شیر برنج، سوپ و آش را برای وعده غذایی افطار مفید عنوان کرد.


این پژوهشگرومشاورطب اسلامی خوردن سبزیجات و خرفه را در وعده‌های غذایی سحر و افطار مفید دانست و افزود: افرادی که میزان آب خوردنشان زیاد تر است، در طول روز نیز بیش‌تر تشنه می‌شوند در حالی که مصرف یک لیوان آب ولرم در رفع تشنگی میسر است.
 

پایان پیام/

کد خبر 379886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha