رمضان ماه بهره مندی از دریای بیکران دعا و نیایش است

خبرگزاری شبستان: روزه داران همواره از پروردگار خود در این ماه پرخیر و برکت درخواست هایی دارند که در قالب دعاهای مختلفی آن را به ربان می آورند و طلب اجابت آن را ایزد تبارک و تعالی می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، ماه پرخیر و برکت رمضان بهترین فرصت برای نزدیک شدن به خداوند متعال است و در روزهای مبارک این ماه مسلمانان در اقصی نقاط جهان به خواندن قرآن و دعاها و ذکر و رازونیاز بیشتر با معبود خویش می پردازند.


رمضان ماه بهره مندی از دریای بیکران دعا و مناجات و بهترین فرصت برای نجوای درونی با خداوند متعال است و مومنان و روزه داران همواره سعی می کنند بهترین استفاده را از این ایام ببرند و لذا با قرائت قرآن و دعاها و ذکرهای این ماه مبارک می پردازند.


 در آغازین روزهای ماه رمضان مومنان و روزه داران درخواست هایی از خداوند مهربان مطرح می کنند که مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان در این رابطه به خبرنگار شبستان گفت: یکی از این درخواست ها روزه برتر است و هرچند تکلیف شرعی روزه با امساک از خوردن و آشامیدن و سایر مبطلات و همچنین رعایت آداب شرعی آن محقق می شود اما روزه دار از ابتدای ماه رمضان از خداوند بزرگ توفیق روزه داری عارفانه، عاشقانه و متحول کننده را مسئلت می کند.


حجت الاسلام مسعود صفی یاری، افزود: روزه ای که افزون به امساک از مبطلات و به کارکرد و رفتار اعضاء و جوارح شخص نیز پرتو افکن کرده زبان، گوش، چشم قدم و قلم و اعضای جوارح وی را تحت تاثیر نفحات رحمانی ماه مبارک رمضان قرار می‌دهد هرچند که این بنده عاشق به این نیز اکتفا نمی‌کند و آرزو دارد از برترین مقام و مرحله روزه در ماه رمضان برخوردار شود.


وی عنوان کرد: روزه برتر آن روزه ای است که تمام وجود روزه دار را تحت تاثیر خود قرار داده و به او نور می بخشد که در پرتو قرآن جز خداوند را به قلب و دلش راه ندهد جز به او نیندیشد.


وی دومین درخواست را نماز راستین خواند و بیان داشت: بسیاری از مسلمانان نماز می خوانند اما جز رفع تکلیف بهره ای نمی برند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان، افزود: برخی از مومنین به مرحله بالاتری از جایگاه نماز دست می یابند و ضمن مراسمات آداب و احکام نماز به شرایط قبولی نماز نیز می اندیشند و تقرب حضرت حق را در رعایت تقوا، معرفت، آداب کمالیه نماز و موانع قبولی آن دنبال می کنند.


حجت الاسلام صفی یاری، اظهارداشت: اما گروه سومی نیز هستند که علاوه بر رعایت و توجه به موارد مذکور در دو مرحله قبل پا را فراتر گذاشته و در نماز چنان قلب خود را متوجه حضرت حق می کنند که سرشار از مستی و نشاط حضور می شوند.


وی ادامه داد: شخص روزه دار در دعای اول ماه مبارک رمضان از خداوند بزرگ توفیق چنین نمازی را می طلبد.


وی از دیگر درخواست های فرد روزه دار در نخستین روزهای ماه مبارک رمضان را هوشیاری وبصیرت ذکر کرد و اظهارداشت: مومن روزه دار به جایگاه و مقام و مراتب ماه مبارک رمضان واقف است و نگران توشه و بهره کافی خویش از این سرمایه بی بدیل معنوی است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان بیان داشت: در فراز سوم از دعای روز اول این نگرانی را چنین ابراز می دارد که خدایا مرا از خواب غافلان بر حذر دار و توفیق درک معارف آسمانی رمضان را از من سلب نکن، نکند ماه رمضان پایان یابد و من بهره وافی و کافی از آن نبرده باشم.


حجت الاسلام صفی یاری، ادامه داد: خدایا نکند به دلیل مشغله، سرگرمی ها و گرفتاری های روزمره از فیض سحرهای ماه مبارک رمضان توفیق انس با قرآن و نماز و دعا و چشمه های معرفتی این ماه بزرگ محروم شوم.


وی بیان اشت: بنابراین فرد مومن از خدای بزرگ مسئلت می دارد که عوامل غفلت را از وی دور کرده و او را در زمره بندگان بیدار دل، هوشیار و بصیر قرار دهد.


وی با اشاره به اینکه رمضان ماه رحمت، غفران و برکت است، عنوان کرد: سفره فیض و رستگاری واقعی فرا راه بندگان جویای کمال در ماه ضیافت الله به پهنای انسان های متدین و منفی مفتوح است.


مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان، خاطر نشان کرد: اما بنده شرمنده و غرق گناه و معصیت نگاهی به پرونده سیاه و انباشته از گناه خود کرده و از حضور در کنار این سفره فیض شرم دارد لذا از خداوند می خواهد به برکت و نورانیت ماه رمضان قلم عفو و گذشت روی معاصی و گناهانش بکشد.

 

 پایان پیام/ 

کد خبر 381689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha