نقش برجسته خانواده در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر گیلان گفت: حساسیت، مراقبت و نظارت خانواده‌ها بررفتار فرزندان بسیار مهم و اثرگذار بوده وخانواده در اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر دارای نقش برجسته‌ایی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، علی اکبر پراوزان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان شب گذشته(11 تیر) در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان مانع اصلی در حوزه پیشگیری از اعتیاد را عدم شناخت درست جامعه از این پدیده دانست و گفت: مردم نسبت به عواقب اعتیاد آگاهی دارند ولی آن را باور نداشته و شناخت درستی از این پدیده برای جامعه حاصل نشده است.
 

وی با بیان اینکه مصرف مواد معمولا از حالت کنجکاوی و تفریحی شروع می‌شود، اظهار کرد: کم کم با افزایش دفعات مصرف، مقدار مصرف و مصرف مواد دیگر، فرد از مصرف کننده تفریحی به مصرف کننده دائمی و در نهایت به معتاد تغییر وضعیت می‌دهد.

 

پوراوزان با تصریح اینکه مواد مخدر یک معضل اجتماعی است تصریح کرد: مبارزه با این معضل نیازمند مقابله اجتماعی است و همه دستگاه‌ها در مبارزه با مواد مخدر به صورت مستقیم و غیرمستقیم نقش دارند.

وی با بیان اینکه  شخصیت هر فرد در دوره جوانی و نوجوانی شکل می‌گیرد، بر نقش خانواده‌ها در پیشگیری از این معضل تاکید کرد و افزود: حساسیت، مراقبت و نظارت خانواده‌ها بر رفتار فرزندان بسیار مهم و اثرگذار است و خانواده در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر دارای نقش برجسته‌ایی است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان توجه با اشاره به اینکه محیط زندگی به ویژه دوستان و همسالان تاثیر بسزایی در جلوگیری یا هدایت ‏فرد به سوی مصرف مواد مخدر دارد، اظهار کرد: متاسفانه ‏بسیاری از افراد به ویژه نوجوانان و جوانان به دلیل عدم‌آگاهی بر این باورند که مصرف محدود یک یا دو بار و یا ‏تجربه کردن مواد مخدر تاثیری در اعتیاد فرد ندارد.


وی تاکید کرد: باید نگاه امنیتی را از روی مواد مخدر ‏برداشت و جامعه را با واقعیت‌های موجود آشنا کرد و توسط مردم و تحت حمایت دستگاه‌های ‏انتظامی و قضائی، با این پدیده شوم برخورد کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 382142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha