250 هیئت مذهبی قزوین مراسم احیای شب قدر را برگزار می کنند

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین از برگزاری مراسم احیای شب های قدر توسط 250 هیئت مذهبی فعال در این استان خبر داد.

حجت الاسلام عباس نظری در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: در ایام ماه مبارک رمضان و به ویژه در شب های قدر در استان قزوین برنامه های متنوع و مختلف فرهنگی و دینی برگزار می شود که از جمله این برنامه برگزاری مراسم احیای شب های قدر است.
 

وی ادامه داد: حدود 250 هئیت مذهبی محوری و فعال در استان قزوین طی این سه شب در محل هیئت که در مسجد، حسینیه، اماکن متبرکه و یا بعضی در منزل واقع هستند، مراسم احیا را برگزار می کنند.
 

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین اضافه کرد: مراسم احیای شب های نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه رمضان ساعت 23 با تلاوت قرآن کریم آغاز می شود که قرائت دعای جوشن کبیر، ابوحمزه ثمالی، مناجات امیرالمومنین و سخنرانی سخنرانان، قرآن به سر گرفتن و مداحی از جمله برنامه های معنوی این شب ها است.
 

وی تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان حدود یک هزار و 260 روحانی و مُبلغ به نقاط مختلف استان اعزام شدند که این افراد نیز در روستاها و بخش ها برنامه شب احیای شب قدر را برگزار خواهند کرد.
 

حجت الاسلام نظری خاطر نشان کرد: علاوه بر مکان های مذکور مراسم احیای شب قدر به صورت شاخص در شهر قزوین در امامزاده حسین (ع) برگزار خواهد شد که به صورت زنده از شبکه استانی پخش خواهد شد.
 

وی توضیح داد: همچنین در مساجد محوری استان نظیر جواد الائمه، طاق بهلول، مسجد سنجیده، خاتم الانبیا، محمد رسول الله، ولایت، امام رضا (ع)، امام حسین (ع)، مهدیه، مسجد النبی (ص)، مسجد جامع، مسجد امام خمینی (ره)، امام حسن عسگری (ع)، مسجد المهدی،مسجد ولیعصر، حضرت ابوالفضل (ع) و حسینه امام علی (ع) در مینودر مراسم احیای شب قدر به صورت شاخص برگزار می شود که بیشترین جمعیت نیز در این مساجد حضور می یابند.
 

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به لزوم رعایت برخی نکات توسط برگزارکنندگان مراسم اظهار کرد: از همه برگزارکنندگان مراسم احیا خواهمشندیم که دو نکته را مدنظر داشته باشند نخست اینکه از سیستم صوتی در خارج از محل برگزاری مراسم استفاده نکنند زیرا ممکن است همسایه های اطراف محل برگزاری مراسم، بیمار داشته و یا پیرمرد و پیرزنی بوده که صدای بلند موجب اذیت و آزار آنها شود از همین رو پخش صدای مراسم نیز در همان مکان برنامه باشد.
 

وی یادآور شد: با توجه به اینکه شب های قدر، شب های استثنایی است و باید از این فرصت برای بازسازی اخلاقی، اعتقادی، فکری و رفتاری استفاده کرد به محتوای برنامه ها بیشتر توجه شود و از طولانی کردن مراسم پرهیز شود و مراسم به گونه ای نباشد که شرکت کنندگان برای برنامه قرآن به سر گرفتن خسته شوند و در واقع مردم بتوانند بهره کافی و وافی را از این مراسم ببرند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 386045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha