حجت الاسلام احمد پهلوانی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس با اشاره به تلاش مجموعه تحت مدیریت وی برای تحقق شعار سال، گفت: تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان در یک حرکت جهادی به مرز 750 باب رسید.
وی افزود: تا اواخر خرداد ماه سال جاری 525 کانون فرهنگی هنری در مساجد هرمزگان راه اندازی شده بود که در یک حرکت جهادی و ظرف مدت 30 روز(تیرماه)، 225 کانون جدید در مساجد استان تاسیس شده و هم اینک شمار آن به 750 کانون رسیده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه طرح افزایش کمی کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان هرمزگان همچنان استمرار می یابد، عنوان کرد: در این طرح جهادی که در نوع خود بی نظیر است همه دستگاه ها به ویژه اداره کل امور روستایی استانداری، فرمانداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها، شوراهای اسلامی و ائمه جمعه و جماعات مشارکت بسیاری خوبی داشته اند.
وی با اشاره به برنامه پنجم توسعه و تکلیف قانونی برای تاسیس کانون های فرهنگی هنری در 25 درصد از مساجد کشور، تصریح کرد: این طرح در راستای عمل به تکلیف قانونی است که مجلس شورای اسلامی، ستاد عالی کانون های مساجد کشور را مکلف به انجام آن کرده است.
حجت الاسلام پهلوانی در ادامه با بیان اینکه همزمان با توسعه کمی کانون ها، کیفی سازی برنامه های این مراکز تاثیرگذار فرهنگی نیز در دستور کار است، افزود: در کنار افزایش شمار کانون ها، برنامه های توجیهی و آموزشی ویژه مدیران کانون های فرهنگی هنری جدیدالتاسیس نیز پیش بینی شده که در اولین فرصت اجرایی می شود.
وی ادامه داد: همان گونه که همه دستگاه ها و نهادهای تاثیرگذار در جهت توسعه کمی کانون ها به یاری دبیرخانه کانون های مساجد شتافتند، انتظار می رود که ائمه جماعات، روحانیون مستقر و طرح هجرت، حوزه های علمیه، نماینده ولی فقیه در استان، ائمه جمعه و بسیج(با توجه به تاکیدات سال 91 مقام معظم رهبری مبنی بر فعال کردن کانون ها به کمک بسیج) این مرکز را در راستای فعال سازی و پویایی کانون های فرهنگی هنری همراهی کنند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان هرمزگان با بیان اینکه براساس قانون، می بایست 60 درصد از کانون های فرهنگی هنری در مساجد روستای تاسیس شوند، گفت: با توجه به اینکه 55 درصد از جمعیت این استان در روستاها زندگی می کنند، بیش از 85 درصد از کانون ها در مناطق روستایی راه اندازی شده است.
پهلوانی، آبادانی مساجد، احیاء کارکردهای مختلف مساجد، جذب نوجوانان و جوانان، کادرسازی و تربیت نیروهای مومن، انقلابی و پیرو ولایت برای آینده نظام، مبارزه با هجمه های فرهنگی دشمنان را از اهداف شکل گیری کانون های فرهنگی هنری مساجد برشمرد.
وی اظهار کرد: تاسیس کانون به عنوان نهادی مردمی و سازمان یافته که با مدیریت امام جماعت فعالیت می کند، می تواند نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی و نهادینه شدن فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی در جامعه داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما