ادامه نگارش مجموعه «قصه های جورواجور» تا 10 جلد

خبرگزاری شبستان :زهرا حیدری از ادامه نگارش مجموعه قصه های جورواجور تا 10 جلد خبر داد وگفت: تصمیم دارم جلد بعدی این مجموعه را به داستان هایی از دوران قاجار اختصاص بدهم.

به گزارشخبرگزاری شبستان ، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری ،زهرا حیدری، نویسنده کودک و نوجوان با اشاره به آماده چاپ بودن چهار جلد از مجموعه "داستان های جورواجور" اظهار کرد: کتاب های "خیابانی که حوصله اش سر رفت"، "کت و شلوار بازیگری من"، "جوجه عمه ربابه" و "عکاس باشی" در حال حاضر در مراحل پایانی چاپ هستند و به زودی توسط انتشارات سوره مهر به بازار کتاب عرضه می شوند.


وی با اشاره به این که طرح گردآوری مجموعه کتاب های "قصه های جورواجور" از دو سال گذشته آغاز شده است، گفت: برای گردآوری داستان ها به آرشیو مجلات سوره که در دهه 60 از سوی حوزه هنری منتشر می شد رجوع کردیم و همچنین برخی از داستان ها را از مجموعه داستان های نوجوانی که در دهه 70 توسط سوره مهر منتشر شده بود و دیگر تجدید چاپ نشدند، انتخاب کردیم.


این نویسنده کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: برخی از داستان های این مجموعه نیز شامل آثاری از جوانان و نوقلمان است که توسط شورای کارشناسی دفتر ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری به تایید رسیده اند و در کنار دیگر داستان ها چاپ شده اند. در حال حاضر نیز برای انتشار جلدهای بعدی مجموعه "قصه های جورواجور" از آثار با کیفیت مناسب نویسندگان جوان استقبال می کنیم.


حیدری ادامه داد: در انتخاب داستان ها توجه داشتیم که اثر مورد نظر برای نوجوان امروز جذاب و قابل فهم باشد و در نهایت موفق به گردآوری 4 جلد کتاب نوجوان که در هر جلد 15 داستان قرار گرفته، شدیم. البته این مجموعه تا 10 جلد ادامه خواهد داشت.


وی با اشاره به این که تصمیم دارد جلد پنجم مجموعه "قصه های جورواجور" را به داستان های کوتاهی از دوره قاجار اختصاص دهد، گفت: روزنامه ها و نشریات دوره قاجار را خواندم و تصمیم دارم داستان های کوتاهی که در نشریات آن دوران برای نوجوانان منتشر شده است را برای نوجوانان منتشر کنم.


حیدری تصریح کرد: سعی می کنیم داستان هایی را انتخاب کنیم که نوجوان امروز بتواند با آن ها ارتباط برقرار کند. البته ممکن است ویراستاری ظریفی بر روی داستان ها انجام شود اما قصد نداریم تغییر زیادی بر روی آثار آن دوران بدهیم. زبان دوران قاجار تفاوت زیادی با زبان امروز ندارد و مخاطب می تواند به راحتی با آن ارتباط برقرار کند.
پایان پیام/
 

کد خبر 390520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha