وجود 1147 پروژه نیمه تمام در استان یزد

خبرگزاری شبستان: معاون برنامه ریزی استاندار یزد از وجود یک هزار و 147 پروژه نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی 20 تا 95 درصد در استان یزد خبر داد.

محمد رضا بابایی معاون برنامه ریزی استاندار یزد بعد از ظهر امروز (23 مرداد) در کارگروه تخصصی اشتغال استان که با حضور علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد تعداد شرکت های تعاونی استان را 5 هزار و500 واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود 3 هزار و 900 واحد مشغول فعالیت می باشند.


معاون برنامه ریزی استاندار یزد افزود: در حال حاضر حدود 44 هزار نفر در واحدهای تعاونی استان مشغول فعالیت هستند.


وی مانده بانک های استان به جز بانک های خصوصی را 6 هزار و 800 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: مانده تسهیلات بانک های استان نیز حدود 7 هزار میلیارد تومان است.


بابایی با بیان اینکه بسیاری از کارخانه های استان از سایر استان های کشور نیرو جذب می کنند گت: بار اشتغال سایر استان های کشور نیز در استان یزد در حال فراهم شدن است.


وی مانده مطالبات بانکی استان را 10 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: این میزان مانده نشان دهنده خوش حسابی صنعتگران استان در پرداخت به موقع تسهیلات اخذ شده است.


بابایی با بیان اینکه حساب بسیاری از کارخانه های بزرگ کشور در خارج استان قرار دارد گفت:باید تمهیداتی اندیشیده شود تا حساب این شرکت ها به استان ها منتقل شود.


وی با گلایه از فعالیت برخی از بانک ها گفت: تعدادی از بانک ها از مصوبات شورای عالی اشتغال تمکین نمی کنند که این امر مشکلاتی را برای صنعتگران استان به وجود آورده است.


معاون برنامه ریزی استاندار یزد از وجود یک هزار و 147 پروژه نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی 20 تا 95 درصد در استان یزد خبر داد و گفت: با تکمیل این پروژه ها 45 هزار فرصت شغلی جید در استان فراهم می شود.


وی افزود:از این تعداد 273 پروژه دارای پیشرفت بالای 60 درصد هستند که می توان با تکمیل آن برای 9 هزار و 500 نفر اشتغال ایجاد کرد.


بابایی از وجود 40طرح گردشگری نیمه تمام در استان خبر داد و گفت: برای تکمیل این طرح ها به 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.


معاون برنامه ریزی استاندار یزد تصریح کرد: در حال حاضر 17 عدد واحد صنعتی مشکل دار در استان وجو دارد که باید برای حل مشکلات آن ها چاره اندیشی شود.


وی بی توجهی بانک ها به مصوبات شورای عالی اشتغال، بالا وبدن نرخ سود تسهیلات بانکی، کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی و عدم امکان استفاده کلیه بخش های اقتصادی از صندوق توسعه ملی را از مشکلات پشروی اشتغال در استان یزد دانست.
 

پایان پیام/

کد خبر 393516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha