مساجد پرمصرف مشمول پرداخت بهای برق مصرفی خود می شوند

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد گفت: مساجدی که بیش از سقف مشخص شده براساس زیربنای خود برق مصرف کنند مشمول پرداخت بهای برق می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد، محمدحسن صحتی مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد امروز (28 مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در محل سالن جلسات شرکت توزیع برق منطقه ای برگزار شد ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت: همزمان با هفته دولت از 84 پروژه قابل افتتاح در حوزه برق استان بهره برداری می شود.


وی با بیان اینکه بیش از 25 میلیارد تومان برای این پروژ ها اختصاص یافته است افزود: احداث 141 کیلومتر شبکه فشار قوی، 1043 کیلومتر شبکه فشار ضعیف، نصب 55 دستگاه ترانس و نصب بیش از سه هزار دستگاه چراغ از مهمترین این پروژ ها می باشد.


صحتی با اشاره به افتتاح پروژه های روستایی در این هفته گفت: سه پروژه در حوزه برق رسانی، 16 پروژه در حوزه توسعه و احداث، 15 پروژه در حوزه اصلاح و بهینه سازی و 9 پروژه در حوزه روشنایی با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد و 500 میلیون در روستاهای استان به بهره برداری می رسد.


وی برق رسانی به مسکن مهر شهری را از دیگر پروژ ه های آماده افتتاح در هفته دولت دانست و افزود: در این هفته هفت پروژه برق رسانی به مسکن مهر با اعتباری بالغ بر 630 میلیون تومان به بهره برداری می رسد.


صحتی با اشاره به گرمای 20 تا 45 درجه و سطح پایین نزولات جوی در استان گفت: این شرایط آب و هوای مشکلاتی را برای شبکه های توزیع برق در استان ایجاد می کند.


وی تعداد مشترکین برق استان را 560 هزار و 614 عدد اعلام کرد و اظهار داشت: حدود 454 هزار و 731 مشترک خانگی، 13 هزار و 938 مشترک عمومی و هشت هزار و 896 مشترک صنعتی در استان وجود دارد.


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد با بیان اینکه پیک مصرف استان از 700 گذشته است افزود: با تمهیدات صورت گرفته تابستان امسال با کمترین میزان خاموشی در استان روبرو بوده ایم.


وی در تبیین چشم انداز شرکت توزیع برق استان در افق 1404 گفت: عدم مراجعه حضور مشترکین به منظور دریافت خدمات، 2 درصد بهبود سالانه رضایت مشترکان، کاهش پنج درصد تلفات انرژی و 20 دقیق عدم استمرار انرژی برای هر مشترک در طول سال از مهمترین اهداف تعیین شده این سازمان می باشد.


صحتی گفت: در سال 92 احداث بیش از 211 هزار متر شبکه فشار متوسط، 353 هزار متر شبکه فشار ضعیف، برق رسانی به 14 روستا و جذب 28 هزار و 353 مشترک جید در استان صورت گرفته است.


وی اضافه کرد: در چهار ماه نخست سال جاری نیز 84 متر شبکه فشار متوسط و 106 متر شبکه ضعبف احداث و به بیش از هشت هزار نفر انشعاب برق داده شده است.


صحتی با بیان اینکه حدود 984 روستا در استان وجود دارد گفت: از این تعداد 920 روستا برق دار است و متوسط خانوارهای روستای برق دار استان حدود 99 و 63 صدم درصد می باشد.


وی با اشاره به تعویض شبکه انتقال برق استان از سیم های مسی به شبکه کابلی افزود: در این راستا بیش از 9 میلیارد و 600 میلیون تومان تعویض اجرا و حدود سه میلیارد و 410 میلیون تومان در حال اجرا می باشد.


صحتی از اختصاص بیش از چهار میلیارد تومان از محل اعتبارات بند 69 به استان خبر داد و گفت: این مبلغ در 75 پروژه سرمایه گذاری شده است.


وی از راه اندازی سیستم متمرکز اطلاع رسانی و پرداخت الکترونیکی قبوض در استان خبر داد و افزود: مشترکین برق می توانند قبوض برق خود را با شماره گویای 1521 پرداخت کنند.


صحتی تصریح کرد: مزیت این سیتم نسبت به سیتم های بانکی ذخیره شدن شناسه قبض مشترک با یک بار پرداخت از طریق این سیستم می باشد.


وی راه اندازی سامانه پاسخگویی 121 را از دیگر خدمات این سازمان جهت رفاه حال مشترکین دانست و افزود: در حال حاضر 80 دفتر پیشخوان دولت به همشهریان عزیز در زمینه امور مربوط به برق خدمت رسانی می کنند.


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد با بیان اینکه در سال 92 حدود 42 مگاوات برق در قالب طرح های مختلف در استان صرفه جویی شده است افزود: حدود 4.6 دهم درصد از این میزان مربوط به بخش فرهنگسازی و آموزش بوده است.


وی تصریح کرد: پیش بینی می شود میزان صرفه جویی برق استان در سال 93 به حدود 68 مگاوات برسد که سهم آموزش و فرهنگسازی در این میزان 4.7 دهم درصد است.


صحتی با اشاره به اجرای برنامه های مختلف در راستای فرهنگسازی مصرف برق در استان گفت: برگزاری همایش تجلیل از بانوان برگزیده در مدیریت مصرف برق از سال 87 تا کنون، طرح ابتکاری استفاده از معلمین، برگزاری هفته صرفه جویی در مصرف برق، اجرای طرح همیاران انرژی ویژه دانش آموزان، اجرای طرح برق یاران کوچک ویژه مهدهای کودک و... از جمله این برنامه های می باشد.


وی با بیان اینکه میانگین تلفات ت برق در کشور بین 16 تا 17 درصد می باشد اظهار داشت: این میزان در استان یزد حدود 9.6 دهم دصد است.


مدیرعامل شرکت توزیع برق استان یزد گفت: میزان بدهی مشترکی برق استان به این اداره بیش از 51 میلیارد تومان است که بخش عمده آن مربوط به بخش صنعت می باشد.
 

وی در خصوص هزینه مصرفی برق مساجد گفت: معافیت برق مساجد همچنان پابرجا است اما به ازای هر کیلوات ساعت مبلغی به عنوان عوارض از مساجد دریافت می شود.


صحتی با بیان اینکه بعضی از مساجد از این قانون سوء استفاده می کنند افزود: گاها مشاهده می شود که در مساجد نسبت به مدیرت مصرف برق بی توجهی هایی صورت می گیرد که این امر باعث اتلاف بسیاری انرژی می شود.


وی تصریح کرد: در همین راستا و برای مدیریت بهتر بهای برق مصرفی مساجد براساس زیر بنای مساجد محاسبه می شود و چنانچه میزان برق مصرفی از حد مجاز بالاتر باشد مسجد مشمول پرداخت بهای برق می شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 394895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha