به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، محمد بروجردی، رئیس اداره استعدادهای درخشان گلستان، امروز (12 شهریور) در همایش سراسری مدیران و دبیران مدارس استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان گلستان گفت: آسیب شناسی در برنامه ریزی ها یک اصل مهم است که باید در برنامه ها صورت گیرد.
وی افزود: برای درک خوب باید سعی شود واقعیت ها را خوب درک کرد چرا که در غیر این صورت حقیقت به درستی کشف نمی شود.
بروجردی با بیان اینکه چه اهدافی در آموزش و پرورش به خصوص در حوزه تربیت تیزهوشان باعث شده تا مورد غفلت واقع شود، اظهارداشت: این موضوع یک سهم عمومی در مدیریت ما دارد که اگر صادقانه در کنار هم قرار گیریم قطعا راهی برای برون رفت از این آسیب پیدا خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: ما در حوزه تربیت نخبگان دچار یک توهم شدیم و فکر می کنیم از امکانات فعلی می توانیم به گنج قارون دست پیدا کنیم.
رئیس اداره استعدادهای درخشان گلستان نداشتن آگاهی نسبت به نگهداری از تیزهوشان را یک آسیب دانست و گفت: در همین راستا بالغ بر 180 هزار نخبه موثر از کشور خارج شدند.
وی افزود: در تربیت نخبگان کمیت یک مسئله نیست بلکه عمق کیفیت بسیار مهم است که باید با برنامه ریزی های درست و عالمانه مسیر رشد و توسعه استان را به ارمغان آورد.
بروجردی با اشاره به درآمد ناخالص استان، اظهارداشت: باتوجه به اینکه سرانه ناخالصی در کشور 8 میلیون تومان است اما در استان برای هر گلستانی 3 میلیون تومان در نظر گرفته شده است و سهم استان گلستان نسبت به برخی از استان های دیگر که توسعه یافته است مبلغ 5 میلیون تومان تفاوت است.
وی خاطرنشان کرد: در سال مبلغ 180 میلیارد تومان بابت حقوق معلمین در استان هزینه می شود که باید برای این کار از نتیجه خوبی برخوردار باشیم.
پایان پیام/
نظر شما