به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مهرعلی حق گویان، مدیرکل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد امام خمینی (ره)، امروز (12 شهریور) در نشست تخصصی کاریابی اداره کل کمیته امداد استان گلستان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، توانمندی اقتصادی مددجویان را یکی از اهداف اصلی سیاستهای اجرایی کمیته امداد ذکر کرد.
وی افزود: کمیته امداد محل گذر اقشار نیازمند جامعه است و آنها پس از تحت پوشش قرار گرفتن در این نهاد، مشاوره و حمایت های موقت به توانمندی می رسند.
مدیرکل حرفه آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: این نهاد پس از پذیرش اقشار نیازمند جامعه، برای ایجاد بهبود نسبی در خانواده های تحت پوشش و کسب سلامت جسمی، روحی و روانی، خدمات مختلف درمانی، آموزشی، مستمری و غیره به آنها ارائه می دهد.
حق گویان ادامه داد: بعد از این مرحله، در راستای سیاست های اجرایی کمیته امداد امام خمینی (ره)، توانمندسازی اقتصادی مددجویان، در دستورکار این کمیته قرار می گیرد.
وی، برخی از اهداف توانمندسازی اقتصادی مددجویان کمیته امداد را ارتقاء سطح آگاهی های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مددجویان و صیانت از نهاد خانواده برشمرد.
مدیرکل حرفه آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره)، همکاری این نهاد با موسسات کاریابی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: کمیته امداد برای تقویت این همکاری ها بسته های تشویقی خوبی را درنظر گرفته است.
حق گویان افزود: سال گذشته 3 هزار و 500 نفر توسط مراکز کاریابی استانها در بخش پرستاری مراکز درمانی مشغول به کار شدند.
وی بر ارائه آموزش های کوتاه مدت و بلند مدت به مددجویان به منظور توانمندسازی اقتصادی آنها تاکید کرد و گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) برای رفع نیازهای آموزش تخصصی بلند مدت مددجویان خود بین 50 تا 60 میلیون ریال هزینه می کند.
مدیرکل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: در زمینه آموزش های کوتاه مدت نیز این نهاد برای بیش از 600 نفر از مددجویان خود فرصت شغلی ایجاد کرد.
پایان پیام/
نظر شما