علی رسو ل زاده، رييس جدید شوراي چهارم اسلامی شهر کاشان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت:این طرح در 11 آیتم مختلف، متنوع و متناسب با شهر دارالمومنین کاشان ،شکوفایی ظرفیت های فرهنگی آن و در راستای تحقق کلام مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری با عنوان"اقتصصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" تدوین شد.
وی با تاکید بر ظرفیت بالای فرهنگی، هنری شهر تاریخی و مذهبی کاشان به عنوان پایگاه تمدن و دروازه تاریخ بشری گفت: این طرح باحضور صاحب نظران و نخبگان كاشاني و غیر کاشانی در زمینه های مختلف بررسی، پیشنهاد، تدوین و تصویب شد.
به گفته وی، اجرای برنامه های فرهنگی در قالب کارهای هنری شاد و در عین حال پرمحتوا و ارزشمند همراه با ایجاد نشاط معنوی دغدغه اصلی طراحان این طرح است تا از این طریق بتوان علاوه بر پرکردن اوقات فراغت همشهریان کاشانی و حتی گردشگران در مناسبات و موقعیت های مختلف زمانی و مکانی اقدام مثبت و موثری در مقابله با برنامه های مخرب، مسموم و جذاب تهاجم فرهنگی به ویژه نسل جوان انجام داد.
این مسئول شورای شهر کاشان با اشاره به تدوین طرح جامع فرهنگی کاشان در چند بخش ساختارها و زیرساخت ها، تشکل ها و نهادها، مراکز و نهادهای مذهبی و قرآنی، کانون های فرهنگی و سایر موارد تصریح کرد: اوقات فراغت، ایثار و شهادت، دفاع مقدس، جنگ تحمیلی، زنان و خانواده، برگزاری جشنواره ها و دیگر موضوع هاي فرهنگی تعدادی از 11 آیتم این طرح در بخش های مختلف است.
رسول زاده در ادامه با تاکید بر اینکه مسائل فرهنگی نمی تواند در یک بعد انجام شود، افزود: اجرای برنامه های فرهنگی در تمام عرصه ها با دقت و تامل نظر لازم به ویژه مهندسی فرهنگی در شهرستان گردشگر پذیری نظیر دارالمومنین کاشان ضروری و قابل تامل است.
وی، اصل مشورت، مشاوره، همفكري و تعامل لازم با تمام مجموعه های مختلف سطح شهر برای برگزاری برنامه های فرهنگی را تاکید کرد و گفت: استفاده از نظرات و راهنمایی های این مجموعه ها کمک موثری در موفقیت اجرای سند فرهنگی دارد.
رسول زاده در پایان با معرفی کمیسیون های شورای اسلامی شهر کاشان گفت: تعداد 197 جلسه این کميسیون ها با تصویب 1227 فقره مصوبه برگزار شده است که مهم ترین آنها تصویب بودجه پیشنهادی شهرداری کاشان با 104 میلیارد (دو برابر بودجه سال قبل شهرداری) در کمیسیون اقتصاد و برنامه و بودجه شوراست.
پایان پیام/
نظر شما