چگونگی تربیت طلبه کامل در مدرسه علمیه فیلسوف الدوله 

خبرگزاری شبستان: مشاور مدیر مدرسه علمیه فیلسوف الدوله گفت: ابعاد روحی، روانی، عصبی، جسمی در کنار فعالیت در زمینه مهارت های آموزشی و ارتباطات اجتماعی از الزامات یک طلبه است.

حجت الاسلام والمسلمین میثم رستمی، استاد و مشاور مدیر مدرسه علمیه فیلسوف الدوله در گفتگو با خبرنگار معارف و قرآن خبرگزاری شبستان گفت: یک طلبه کامل باید اهتمام جدی به تربیت و پرورش ابعاد مختلف خود داشته باشد و از هیچ بعدی غفلت نورزد.

وی ادامه داد: ابعاد روحی، روانی، عصبی، جسمی در کنار فعالیت در زمینه مهارت های آموزشی و ارتباطات اجتماعی از الزامات یک طلبه است.

این استاد حوزه با تاکید بر اینکه مهمترین مسئله برای یک طلبه تربیت ویژگی های روحی و اخلاقی است که این از طریق ترک گناه، انجام واجبات و انجام مستحباتی که برای طلاب واجب صنفی می باشد، قابل تحقق است.

وی افزود: طلبه ای که اهل سحرخیزی و نماز شب نباشد در برابر مشکلات روزگار کم می آورد زیرا روحانیت نسبت به سایر مردم به ویژه با توجه به تبلیغات بسیار گسترده ای که امروزه علیه روحانیت انجام می شود با مشکلات بسیار زیادی روبروست.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی یکی از ابعاد یک طلبه کامل را بعد عصب و روان خواند و خاطرنشان کرد: برای تحقق بعد عصب و روان مطلوب و مناسب یک طلبه باید توجه جدی به تغذیه، ورزش و مسایل روانشناسی خود داشته باشد.

وی در پایان این بعد را حد فاصلی میان روح و جسم خواند و گفت: مسایلی مانند تغذیه و اموری مانند اخلاق و گریه بر مصائب اهل بیت (ع) تاثیر مستقیم دارد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 401571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha