به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری شعر علوی شامگاه(19مهر) در آئين اختتاميه اين جشنواره در سالن سلمان هراتي، بااشاره به دريافت سه هزارو 38 اثر از سوي شاعران مازني و سراسر ايان اسلامي توسط دبيرخانه اين جشنواره، گفت : 40 اثر پس از سه مرحله داوری انتخاب شد که از این تعداد 12اثر نيز برگزیده شد.
وی با اشاره به اینکه تمامی آثار منتخب در قالب کتاب سیزدهمین جشنواره شعر علوی مازندران به چاپ رسیده است، بیان داشت: شعر شیره جان شاعر است و در واقع شاعر زبان زمان خویش محسوب می شود.
حجت الاسلام همچنين به حضور نقاشان مازني در حاشيه اين جشنواره اشاره كرد و افزود: بازسازي و نقاشي واقعه غدير از فعاليت هاي ارزنده جهت معرفي اين واقعه تاريخي كه موجب ماندگاري دين اسلام شده، است.
حجت الاسلام محمد رضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بيان اينكه شعر موهبت الهی است که بر فطرت انسان ها دمیده مي شود، گفت: شعرا قالب های یک جامعه را به راحتی می شکنند و از زاویه های مختلف مسایل و مشکلات جامعه را مورد بررسی قرار مي دهند.
وی با بيان اينكه جامعه باید ارادت شاعران به مولای متقیان كه غدير را در قالب شعر بازسازي مي كنند را قدر بداند، اظهار داشت: شعر بعد از نگارگري جزء قديمي ترين هنر انسانها است.
به گزارش شبستان، ابراهیم روزبهانی از تهران، آرش پور علیزاده از رشت و رتبه هاي اول و دوم و زهرا شعبانی از هندیجان و علیرضا رجبعلی زاده از کاشان مشترکا رتبه سوم و علی فرودسی از اصفهان و سورنا جوکار از همدان رتبه هاي پنجم و ششم بخش بزرگسالان سیزدهمین جشنواره سراسری شعر علوی در مازندران را از آن خود كردند.
همچنين در بخش شعر کودک و نوجوانان مسعود طاهری عضد از همدان و حسین گلچین از ساری رتبه هاي اول و دوم را كسب كردند.
اين گزارش مي افزايد: در بخش ویژه و شعر فاطمی نيز حسین طاهری از زنجان رتبه اول و خدابخش صفادل از نیشابور رتبه دوم و در بخش بومی مازندران شعبان زلیکانی و عادل بوشهری هر دو از ساری به ترتیب رتبه هاي اول و دوم را كسب كردند.
پايان پيام/
نظر شما