به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بیرجند، مصطفي ميرسليم امروز (5 آبان) در نشست خبري با اصحابه رسانه خراسان جنوبي اظهار كرد: واقعيتهاي كه امروز بر كشور حاكم است ناشي از سوء مديريتها و بحرانها و يا آثار تحريمهاي اعمال شده بر عليه كشور است.
وي با بيان اينكه براي در جريان قرار گرفتن از اين واقعيتها و جمعآوري اطلاعات به استانها سفر ميكنيم، افزود: البته بايد اين اطلاعات توسط مديران استاني تكميل شود.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اينكه براي شناخت بيشتر خراسان جنوبي بايد سند آمايش تهيه شود، گفت: با توجه به شناخت مديران از ظرفيتها، استعدادها و قابليتها استان هر تصميمي در مركز بر اساس اين شناخت است.
ميرسليم ادامه داد: اگر خراسان جنوبي به صورت مستقل توانايي تهيه سند آمايش خود را ندارد بايد سريعتر از وجود كارشناسان و خدمات مشاورهاي براي تهيه اين سند بهره ببرد.
وي با اشاره به اينكه براي بهبود شرايط كشور سياستهاي به عنوان اقتصاد مقاومتي به مقام معظم رهبري ابلاغ شد، بيان كرد: این سیاستها می توانست زمینهساز تحقق اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد باشد؛ اما متاسفانه به خوبی اجرا نشد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اقتصاد دانش بنیان را یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی ذكر كرد و يادآور شد: در اين اقتصاد به دنبال تقليد از كشورهاي ديگر نيستيم و شناخت دقیق از ظرفیتهای اقتصادی، تولید و حمایت از آنها و صرفه جویی در هزینه های عمومی یکی از موضوعات مهم در اقتصاد مقاومتی است.
ميرسليم تاكيد كرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید از حضور مردم نیز استفاده شود و بدون مشاركت عمومي به نتيجه مطلوب نميرسيم.
وي با بيان اينكه بايد مديريت علمي حاكم شود، تصريح كرد: با عجولانه برخورد كردن به نتيجه نخواهيم رسيد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه در اقتصاد مقاومتي تنگنظري جايگاهي ندارد، گفت: اگر در جهت اقتصاد مقاومتي كارهاي انجام شده بايد آنها را تقويت كنيم.
ميرسليم با بيان اينكه بايد یارانه در جهت افزایش تولید و اشتیاق به آن استفاده شود، تاكيد كرد: بايد به هر قيمتي و زحمتي توليد در كشور ادامه داشته باشد.
پايان پيام/
نظر شما