به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه فنی و حرفه ای که امروز برگزار شد، گفت: مهارت حلقه مفقوده در سطح تخصص و آموزش است.
وی افزود: در تمام برنامه ریزی های توسعه دنیا سه بعد امنیت، اقتصاد و فرهنگ رعایت می شود که در دو دهه اخیر سرمایه انسانی و دغدغه های زیست محیطی هم اضافه شده است.
وی با بیان اینکه موتور تغییردهنده تحولات تکنولوژی است، اظهار کرد: مسیر تحول در اقتصاد سه بخش است که شامل صنعت، خدمات و کشاورزی می شود، ما باید اصلاح نظام کشت و کاربرد فناوری را در کشاورزی بیاوریم و همین طور در صنعت، نظام تولیدی را اصلاح کنیم؛ با این روش ها می توانیم بهره وری را افزایش دهیم و کاهش نیروی کار انسانی داشته باشیم.
وی افزود: در بخش خدمات باید اصلاح نظام خدمات کسب و کار را داشته باشیم تا ضمن افزایش بهره وری و درآمد فرصت های شغلی جدید ایجاد کنیم؛ در صنعت، کشاورزی فرصت شغلی جدید نداریم بلکه می توانیم درآمدزایی کنیم.
وی تاکید کرد: برای امنیت و بقا با توجه به شرایط امروزی باید در علم منطقه اول باشیم.
وی افزود: دانشجویان فارغ التحصیل زیادی در حوزه فناوری داریم که آنان نیروی سرمایه اصلی توسعه هستند که باید از دانش شان برای تبدیل به ثروت استفاده کرد.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه مهارت برای نیروی کار بسیار مهم است، تصریح کرد: باید الگوی ملی با رویکرد دانش بنیان در کلیه فرآیندها تغییر یابد و دامنه فعالیت های آموزش عالی ارتقا پیدا کند و ظرفیت های نهادی دانش بنیان را افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: دانشگاه مولد دانش است و امروزه علاوه بر مأموریت آموزشی و پژوهشی باید به دانشگاه کارآفرین تبدیل شود.
رییس سازمان فناوری و اطلاعات ایران تأکید کرد: آموزش و پرورش باید مهارت های شغلی را به دانش آموزان یاد دهد تا فرد پس از اینکه دیپلم می گیرد بداند چگونه بتواند یک شغل را اداره کند.
پایان پیام/
نظر شما