9 دی  تجلی بصیرت و روشنایی بخش حرکت های انقلابی کشور است

خبرگزاری شبستان: نهم دی ماه سال 1388 یاد آور تجلی بصیرت، آگاهی و ولایتمداری ملت ایران و نماد روشنایی بخش حرکت های انقلابی آینده کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، ملت ایران اسلامی و به ویژه جوانان و نوجوانان غیور و ولایتمدار ایران اسلامی در ۹ دی ۱۳۸۸ در واکنش به اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در تاسوعا و عاشورای ۱۳۸۸  و در پاسخ به  «هتک حرمت»  به نظام و ارزش های اسلامی بار دیگر به خیابان ها آمدند و با لبیک به ولی امرخود بار دیگر به دنیا نشان دادند که پایبند به ارزش های اسلامی و انقلابی خود هستند و اجازه توطئه افراد کوردل و نادان را برای دخالت در امور کشور نمی دهند.

ملت ایران  از دوران انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس و بعد از آن به دنیا ثابت کردند که به اعتقادات و ارزش های خود پایبند بوده و پیرو خط ولایت و رهبری هستند و اجازه نخواهند داد افرادی کوردل و نادان این ارزش ها را که حاصل قطره قطره خون سرخ شهیدان و رشادت های رزمندگان اسلام بوده و برگرفته از قیام عاشورا است را خدشه دار کنند.

 

9 دی حرکتی مردمی و متکی بر ایمان و اراده ای الهی است

سرهنگ پاسدار محسن گلشن زاده، معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ضمن گرامیداشت این حماسه مردمی گفت: حرکت مردم در 9 دی به برکت تقوای ملت صورت گرفت و گرنه در آن وضعیت ایام فتنه هیچ کسی نه در خارج و نه داخل کشور توقع چنین حضوری را نداشت.

وی با اشاره به اینکه ملت ولایتمدار ایران اسلامی همواره در همه عرصه برای دفاع از ارزش های دینی و اسلامی حضور داشتند، بیان کرد: دیندار واقعی کسی است که نسبت به ولی خدا مودت داشته باشد و خودش را سرباز او بداند.

سرهنگ گلشن زاده اظهار کرد: حضور گسترده مردم در روز 9 دی به افرادی که جسارت ها و آن حرکات سخیف را در روز عاشورا انجام داده بودند نشان داد که توجهی به اعتقادات مردم ندارند و نمی دانند که عاشوار نقطه جوش اعتقادات مذهبی ملت بزرگ ایران است.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی با بیان اینکه صحنه پرآشوب سال 1388 نیز عرصه تجلی شناخت و شعور بود، گفت: معرفت های کهنه و سست در این صحنه رنگ باخت و تنها حاملان بیرق صبر توانستند راه راه تا آخر بروند و هوشیارانه پیوند خود با جبهه ی حق را استوار و مستحکم دارند.

 

نهم دی  بزرگداشت روز ملی "بصیرت و تجدید میثاق با ولایت"  است

معاونت سیاسی و امنیتی استانداری مرکزی  نیز با گرامیداشت این روز بزرگ گفت: بی‌تردید حماسه نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی هرگز از یاد ها نخواهد رفت و همواره زنده و جاوید می ماند.

شکر الله حسن بیگی اضافه کرد: نقش بی بدیل و انکار ناپذیر رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان یک هدایت کننده در خنثی کردن توطئه های دشمنان به همه ثابت شد.

وی با بیان اینکه نهم دیماه به واسطه حماسه حضور پرشور و غرورآفرین آحاد مردم در دفاع از نظام اسلامی و حریم ولایت، به عنوان روز ملی بصیرت و تجدید میثاق با ولایت نامگذاری شده است بیان کرد: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب حماسه نهم دی نعمتی بزرگ برای حفاظت از کیان اسلامی در برابر توطئه های دشمنان به شمارمی رود.

این مقام مسئول به فتنه جدید دشمنان ایران اسلامی در بحث کاهش قیمت نفت اشاره کرد و اظهار داشت: دولت و مردم بصیر ایران اسلامی باید با عمل به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی برای عبور از این بحران تلاش کنند.

حسن بیگی خاطر نشان کرد: ملت مسلمان، انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی در روز ۹ دی به دشمنان ثابت کردند که جمهوری اسلامی ایران ریشه‌دارتر از آن است که آنها بتوانند خدشه ای به آن وارد کرده یا آن را متزلزل کنند.

وی با اشاره به اینکه ملت آگاه  ایران بار دیگر با حضور آگاهانه خود در این روز تاریخی خط بطلان بر سران فتنه و آشوبگران کشیدند و ثابت کردند که پایبند به نظام و ارزش های اسلامی خود هستند.

 

حضور پرشور و شعور ملت ایران در صحنه نشان از حمایت از نظام است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی نیز با اشاره به اینکه حضور پرشکوه، پرشعور و همراه با بصیرت مردم درحماسه نهم دی سال 88 باعث شد که مردم مانند آغاز پیروزی انقلاب حمایت خود را از نظام اسلامی و رهبری به اثبات رسانند، گفت: امسال نیز مردم با حضور گسترده و آگاهانه خود در برنامه های سالگرد این روز تاریخی ثابت می کنند که همواره حامی و پشتیبان نظام هستند.

حجت الاسلام  عباس هاشمی افزود: مردم با حضور گسترده و پر معنی به جهانیان فهماندند که بزرگترین سرمایه انقلاب مودت و محبت به اسلام، ائمه اطهار علیه السلام و به ویژه امام حسین علیه السلام و ولایت فقیه است.

وی برگزاری 20 مراسم بزرگداشت حماسه نهم دی در استان، 15 همایش و کرسی آزاد اندیشی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پایگاه های بسیج، اعزام 200 مبلغ به مناطق روستایی. برپایی نمایشگاه های عکس و کاریکاتور، 50 مسابقه فرهنگی هنری و ورزشی و برنامه های متنوع دیگر را از جمله برنامه های این ستاد در سال گذشته اعلام کرد.

حجت الاسلام هاشمی همچنین از تشکیل 12 ستاد شهرستانی با مسئولیت فرمانداران خبر داد و گفت: علاوه بر آن 7 کمیته استانی شامل کمیته دانشجویان و اساتید با مسئولیت نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان، کمیته طلاب و روحانیت و هیئات مذهبی با مسئولیت اداره کل تبلیغات اسلامی، کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی با مسئولیت صدا و سیمای استان، کمیته اصناف و بازاریان با مسئولیت اتاق اصناف، کمیته بسیج و نیروهای مسلح با مسئولیت سپاه روح الله استان، کمیته فرهنگی هنری و مساجد با مسئولیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته فرهنگیان و دانش آموزی با مسئولیت اداره کل آموزش و پرورش، کمیته  تبلیغات وفضاسازی شهری با مسئولیت شهرداری اراک تشکیل شده است.

پایان پیام/

 

کد خبر 427103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha