رئیس مرکز ملی پاسخگویی به پرسش های دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به خبرنگار شبستان گفت: انقلاب اسلامی ایران در پرتو عظمت شخصیت امام خمینی (ره) پا گرفت و نفوذ اندیشه وکلام و مرام ایشان بود که امواج عظیم انسانی را در ایران طاغوت زده دهه پنجاه به شور و هیجان و خروش وا داشت و این انقلاب یک زلزله عظیم در اردوگاه استکبار بود که امروز پس از سی سال هنوز پس لرزه های مهیب آن را در جهان اسلام وحتی غرب می بینیم.
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر صافی اصفهانی افزود: انقلاب اسلامی ایران عظیم ترین انقلاب تاریخ معاصر است که در ذات خود هیچ شباهتی با انقلابهای دیگری که در دو قرن گذشته به وقوع پیوسته نداشته است و این شباهت نداشتن را باید از رهگذر پیوند تنگاتنگ انقلاب اسلامی با مکتب سیاسی حضرت امام خمینی جستجو نمود.
رئیس مرکز ملی پاسخگویی به پرسش های دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: امام خمینی در تعریف و تبیین اهداف انقلاب اسلامی، رهبری جریان مبارزه،مواجهه با قدرتهای افزون طلب و تاکتیک ها و روشهای حفظ و استمرار دستاوردهای انقلاب اسلامی، دارای مکتب و دکترین سیاسی ویژه و منحصر به فردی بودند که دکترین سیاسی امام بر چهار رکن مبانی ثابت و استوار و خدشه ناپذیر وحیانی، ایمان و باور عمیق به تعالیم اسلام و امدادهای غیبی ، اتکا و توکل راسخ بر قدرت لایزال الهی و تکلیف مداری مطلق استوار بود.
وی ادامه داد: اندیشه سیاسی امام که پایه اصلی و عنصر حیاتی آغاز و استمرار جریان انقلاب اسلامی در ایران و جهان است، نتیجه ای منطقی از تفسیر الهی و عرفانی ایشان، از جهان هستی و رسالت انسان در این جهان بود.
وی اظهار داشت: این دکترین، در واقع شعاعی از همان مکتب سیاسی مهدویت است که سرانجام روزی در اوج بُهت و ناباوری قدرتمندان مستکبر و صاحبان زر و زور وتزویر، زمام جهان را به دست می گیرد و پرونده سیاه ظلم وجور را خواهد بست وحکم آزادی معنوی انسان ها در سراسر جهان را صادر خواهد نمود.
حجت الاسلام والمسلمین صافی گفت: امام با بهره گیری از اندیشه نو و ریشهدار الهی خود، در صحنه سیاست بینالمللی، نه تنها با توفیق در سرنگونی رژیم قدرتمند پهلوی به هدایت جریان جهانی انقلاب اسلامیپرداخت بلکه با ارائه تفکری جدید و نفی آموزههای مکاتب مادی، مدنیت غرب را نیز به چالش کشاند.
وی افزود: اندیشه سیاسی حضرت امام درمقایسه با اندیشه های سیاسی حاکم بر تحولات دویست سال اخیر جهان، دارای نو آوریهای فراوانی است و میشود گفت که معمار بزرگ انقلاب اسلامی ایران، نقطه عطفی را در اندیشه سیاسی جهان پدید آورد.
وی در پاسخ به تفاوت اصلی مکتب سیاسی امام با اندیشه های رایج سیاسی در غرب، خاطر نشان کرد: در اندیشههای سیاسی غرب اگر چه اختلافات فراوانی وجود دارد ، اما همه آنها در یک نقطه مشترکند و آن نفی هویت دینی است، حال آنکه ویژگی بارز اندیشه سیاسی امام راحل، هویت دینی آن است که اندیشه ای فراتر از چهار چوب کلان اندیشه ی سکولار غربی را مطرح کرد.
حجت الاسلام والمسلمین صافی، یکی از شاخصه های این هویت دینی را همان اصل ولایت فقیه دانست و افزود: امروز اصل ولایت فقیه، ذهن اندیشمندان سیاسی و جامعه شناسان غربی را سخت به خود مشغول کرده است در حالی که در کشور ما برخی دوستان کج فهم و یا نا اهلان مزدور، به شبهه افکنی در اطراف این اصل مشغول هستند و عده ای دیگر از کارشناسان غربی واقف به نا کارامدی وأفول نظام های سیاسی سکولار، در صدد تئوریزه کردن وبومی سازی این اصل در نظام های سیاسی خود هستند.
وی تصریح کرد: حضرت امام (ره) از اندیشه سیاسی که بر مبنای تعالیم اسلامی و فقه غنی شیعه استوار است، برخوردار بود و به همین دلیل هر چه از مراحل آغاز و رشد و بالندگی انقلاب زمان بیشتری میگذرد، ماهیت متفاوت انقلاب ایران نسبت به انقلاب های متداول جهان بر همگان آشکارتر می شود.
رئیس مرکز ملی پاسخگویی به پرسش های دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان یادآور شد: معمار کبیر انقلاب اسلامی، همواره با تأکید بر پیوند عمیق و ناگسستنی انقلاب اسلامی ایران با آموزههای اسلامی و تعالیم دینی بر استثنایی بودن آن تأکید مینمودند.
پایان پیام/
نظر شما