موسسات قرآنی مردم نهاد پاشنه آشیل فعالیت های قرآنی کشور

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام کوششی گفت: مسئولین کشور برای ساری و جاری ساختن فرهنگ قرآن کریم در آحاد جامعه راهی جز تأمین موسسات قرآنی مردم نهاد ندارند.

مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی و عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، با اشاره به لزوم توجهات مسولان در خصوص تخصیص بودجه قرآنی ویژه موسسات کشور به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: خوشبختانه مجموعه فعال در شورای توسعه فعالیت های قرآنی کشور ضمن آشنایی با ظرفیت های موسسات قرآنی توجهات خوبی برای تخصیص بودجه در این بخش دارند که با تلاش های انجام شده امیدواریم این بودجه نیز تخصیص یابد.

وی افزود: موسسات قرآنی مردم نهاد بهترین ظرفیت برای توسعه مبانی و فرهنگ گسنرده قرآنی کریم در بین آحاد جامعه هستند و تنها با یک تلنگر یا کمک و حمایت درست می توانند برکات بسیاری را به همراه داشته باشند.

حجت الاسلام کوششی عنوان کرد: موسسات قرآنی مردم نهاد با هر میزان جذب اعتبار این توانمندی را دارند که چندین برابر بازدهی داشته باشند این شبکه عظیم و مجموعه کارآمد مردمی می تواند بسیاری از چالش ها و دست نیافتنی های حوزه قرآن کریم را سامان دهد و مسئولین کشور برای ساری و جاری ساختن فرهنگ قرآن کریم در آحاد جامعه راهی جز تأمین موسسات قرآنی مردم نهاد ندارند.

وی افزود: جلسات تخصصی با حضور اعضای کمیسیون های شورای توسعه فرهنگ قرآنی وعده های خوبی برای تخصیص بودجه فعالیت های قرآنی موسسات داده است که امیدواریم با نیازسنجی قطعی شاهد ارائه کارهای ارزشمندی باشیم.  

اگر بخواهیم منویات مقام معظم رهبری در حوزه قرآن را جامع عمل بپوشانیم راه درست این است که بخش مردمی را به صورت ویژه تقویت کنیم و توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور با توسط نهادهای مردمی انجام دهیم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه نهادهای مردمی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی نماینده ندارند انتظار داریم موسسات قرآنی مردمی به صورت ویژه مورد حمایت شورا قرار بگیرند زیرا ظرفیت نهادهای مردمی به قدری زیاد است که اگر به طور مستقیم حمایت شوند، می‌توانند خروجی بسیار بهتری داشته باشند.

 

حجت‌الاسلام کوششی عنوان کرد: حمایت‌هایی که از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی صورت می‌گیرد باید در قالب برنامه باشد و اتحادیه‌های قرآنی نیز باید در ردیف بودجه قرآنی به صورت مجزا قرار گرفته و بودجه‌های مشخصی را دریافت کنند؛ در مقابل برنامه‌های مردمی نیز مورد نظارت شورای توسعه فرهنگ قرآنی قرار بگیرد.

 

پیشنهاد این است حمایت‌هایی که از سوی شورا است در قالب برنامه باشد و اتحادیه‌های قرآنی را در ردیف بودجه قرآنی را به صورت مجزا قرار دهند و از آنها برنامه بگیرند و در مقابل برنامه نظارت کنند که البته این قول را داده‌اند.

پایان پیام/

کد خبر 429140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha