به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امروز(17 دی) در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان، با بیان اینکه طی سه سال اخیر کتابخانه های بسیاری در استان تاسیس شده، گفت: در خصوص کتابخوانی صحبت های بسیاری شده ولی وسعت و معنویت و علمیت کتاب بالاتر از این هاست و همین که بر قرآن کریم نام کتاب گذاشته شده دلیل اهمیت کتاب و کتابخوانی است.
وی با اشاره به اینکه امروز در نقشه های مهندسی و معماری مقرر شده در هر خانه مسکونی قفسه و جایگاهی برای کتاب اختصاص داده شود که ویژه قرار دادن کتاب باشد، تصریح کرد: این امر این پیام را دارد که خانه از کتاب نباید خالی باشد.
وی با بیان اینکه جمله ای به ویکتورهوگو نسبت داده شده که هیچ کتابی نیست که به یکبار خواندن نیرزد، افزود: اما باید گفت که شاید کتاب هایی پیدا شود که ارزش یک دقیقه خواندن هم نداشته باشد، در فقه عنوانی به نام کتب ضلال هست که اشاره به کتاب های گمراه کننده و مضر دارد که نوشتن، نشر و فروش آنها اجازه شرعی ندارد.
آیت الله شفیعی، با اشاره به اینکه کتاب سرمایه ای بسیار نفیس و یار و یاور ماست که همچنان مسیر خود را طی می کند و هیچ کاه باز نمی ماند، اضافه کرد: ترقی و پیشرفت بشر معلول کتاب و کتابخانه هایی است که تعالیم دینی را برای ما حفظ کرده است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، اذعان داشت: در کشفیات مصر قدیم اوراقی را می بینیم و برگه هایی از کتاب به دست آمده که این نشان می دهد در همه عصرها و دوران ها کتاب اهمیت داشته و تاریخ آن هیچ گاه به پایان نمی رسد.
وی با بیان اینکه کتابداری در عصر حاضر با دوران های قبل تفاوت کرده و در خوزستان نیز به واسطه فرهنگ و قومیت های مختلفی که وجود دارد می طلبد که کتابخانه های زیادی داشته باشیم، ادامه داد: علم را باید به در خانه های مردم ببریم و مردم خود به سراغ مطالعه روند.
آیت الله شفیعی، با تاکید بر اینکه فرهیختگان موظف به تهیه و تولید علم هستند، خاطر نشان کرد: باید بررسی شود که کتابخانه های تاسیس شده چند درصد فرهنگ مردم استان را بالا برده است.
پایان پیام/
نظر شما