به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، مهدي خزاعي عرب امروز (21 دی) به خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: صنعت فرش آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور است و پس از نفت دومین کالای صادراتی کشور به شمار می رود.
به گفته وی در حال حاضر 13 كارگاه تجميعي قاليبافي در سطح استان فعال است كه شرايط را براي ايجاد اشتغال مددجويان تحت حمايت فراهم نموده است.
خزاعی عرب یادآور شد: توسعه صنعت فرش در شرایط کنونی با توجه به کاهش درآمدهای نفتی، راهکاری مناسب برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: مددجویان توانمند این نهاد با حمایت کمیته امداد توانسته اند علاوه بر تولید فرش های با کیفیت به معیشت خانواده نیز کمک قابل توجهی کنند.
معاون اشتغال و خودکفائی کمیته امداد استان گفت: خوشبختانه فرش های تولیدی بافندگان استان از کیفیت بالایی برخوردار است و فرشهاي توليد شده بيشتر در طرحهاي ريزماهي، لچك ترنج، خشتي، بوته جقه و نائين بوده است.
خزاعی تصریح کرد: فرش های بافته شده توسط مددجویان بعد از فروش به تجار و صادرکنندگان به کشورهای اروپایی، آسیایی و سایر کشور ها ارسال می شود.
معاون اشتغال وخودكفائي كميته امداد استان ارزش فرش هاي توليد شده توسط مددجويان تحت حمايت اين نهاد را بيش از 19 ميليارد و 380 ميليون ريال عنوان كرد و افزود:167 طرح صنایع دستی با اعتباری بالغ بر2 میلیارد و 500 میلیون ریال برای مددجویان تحت حمایت اجرا شده است.
پایان پیام/
نظر شما