به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری شبستان به خوسف، مهدی فرجامی امروز (22 دی) در شورای اداری خوسف و در جمع اعضای نخستین کاروان خبری استان به دیار گلهای نرگس، اظهار داشت: با افتتاح این پروژه ها 6 هزار و 86 خانوار از مزایای این طرح ها بهره مند می شوند.
وی به بهره مندی 23 روستا از مزایای افتتاح این پروژه ها اشاره کرد و افزود: همچنین برای 51 با بهره برداری از این طرح ها، اشتغال پایدار ایجاد می شود.
نماینده عالی دولت در شهرستان خوسف ادامه داد: بهمن ماه امسال خوسف به عنوان دبیرخانه دائمی شعر استان؛ میزبان شعرای استان خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات امسال شهرستان خوسف 14 میلیارد و 786 میلیون تومان است که تاکنون 47 درصد آن تخصیص یافته است، اظهار داشت: 50 درصد از چارت سازمانی ادارات خوسف بلاتصدی است.
فرجامی با بيان اينكه شهرستان خوسف با 16 هزار و 29 کیلومترمربع، سومین شهرستان وسیع خراسان جنوبي است، افزود: اين شهرستان دارای 21 هزار و 19 نفر جمعیت و بیش از 200 روستا است.
وی با تاکید بر اینکه 90 درصد اشتغال مردم شهرستان كشاورزي است، گفت: اين شهرستان دارای 933 منبع آبی و هشت هزار و442 هکتار اراضی زراعی و سه هزار و 409 هکتار اراضی باغی است.
وی تصریح کرد: شهرستان خوسف زادگاه ابن حسام خوسفی شاعر برجسته کشور، دکتر شکوهی پدر علم تعلیم و تربیت، زادگاه آیت الله عبادی و بزرگانی زیادی است.
فرماندار خوسف در ادامه به سفر وزير نيرو به این شهرستان اشاره کرد و با بیان اینکه ساماندهی فاضلاب خوسف از مهم ترین مطالبات مردم در سفر نماینده ویژه رئیس جمهور به خوسف بود، گفت: فاضلاب شهر خوسف با 60 كيلومتر روي سنگ بستر قرار گرفته و امکان دفع فاضلاب وجود ندارد به همين خاطر وضعیت فعلی مشکلات بهداشت و زیست محیطی زیادی به وجود آورده است.
وی اظهار داشت: مطالعه این طرح توسط شرکت آب و فاضلاب شهری انجام و نیاز به بروزرسانی جدی دارد و برای اجرا نیازمند تخصیص 30 میلیارد تومان اعتبار است.
وی آسفالت شدن راه آبگرم لوت به نايبند و معدن قلعه زري به سمت شهداد کرمان را یکی دیگر از مهمترين درخواستهای مردم این شهرستان ذكر كرد و گفت: احداث راه خوسف آبگرم نایبند مسیر خراسان جنوبی به یزد را 240 کیلومتر و احداث راه خوسف قلعه زری شهداد مسیر استان به کرمان و بندرعباس را 100 کیلومتر کوتاه می کند.
فرجاميفرد در خصوص تكميل بیمارستان 32 تختخوابي خوسف كه از مصوبات سفر دولت قبل بوده نیز یادآور شد: اين بيمارستان با 3 هزار متر زيربنا با اعتبار هفت میلیارد ریال آغاز شد و داراي پيشرفت 20 درصدي است.
وی با بیان اینکه در سال جاری از محل ماده 180 مبلغ يك میلیارد ریال پیش بینی شده ولی برای تکمیل و تجهیز حداقل 30 میلیارد ريال اعتباردیگر نیاز دارد، خواستار شبانه روزی شدن مرکز بهداشتی درمانی خوسف شد.
فرجاميفرد با انتقاد از اینکه شبانه روزی شدن مرکز مصوب شده ولی تاكنون به دلیل کمبود پزشک و نیروی انسانی عملیاتی نشده است، خواستار عملی شدن این مهم برای رفع برخی از نیازهای درمانی مردم این شهرستان شد.
پایان پیام/
نظر شما