کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی در بیرجند برگزار شد

خبرگزاری شبستان: کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی با حضور دکتر درویشی روانشناس و مدرس کشوری آموزش خانواده ویژه فعالان کانونهای فرهنگی هنری مساجد بیرجند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، دکتر ولایت الله دوریشی عصر دیروز (28 دی) در کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی که با حضور اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی در سالن گلبانگ بیرجند برگزار شد، اظهار داشت: قران از خبر با عنوان "نباء" و از آورندگان آن به عنوان " انبیاء" یاد کرده است.

 

وی با تاکید بر اینکه بین سبک زندگی و مهارت های زندگی تفاوت هایی وجود دارد، به تعریف سبک و مهارت پرداخت و افزود: مهارت آن دسته از رفتارهایی هستند که در اثر تمرین به عادت تبدیل شده اند اما سبک؛ انتخابی آگاهانه است.

 

نویسنده کتاب "لطفا مهارت های زندگی را بیاموزید" ادامه داد: سبک زندگی اسلامی یعنی اصالت بخشیدن به امور نه عادت کردن به آنها که در این صورت انسان پایبند به عفت و اصول اخلاقی می شود.

 

وی با اشاره به اینکه در سبک زندگی اسلامی؛ تمام ذرات عالم دارای شعور هستند، تصریح کرد: در این سبک؛ زیبایی "مهربانی، با ادب بودن، بااحساس بودن، رساندن خیر به دیگران و ..." تعریف می شود.

 

دکتر درویشی بکار بردن واژه هایی از جمله "تنبیه، تهدید، توهین، تحقیر، تنفر، تبعیض و ترس" را از سوی والدین برای کودکان منع کرد و گفت: در مقابل همسران با بکاربردن واژه های " محبوب، محترم، می توانی، می فهمی، مثبتی، مفیدی و مهمی" برای یکدیگر؛ احترام، صمیمیت و اعتماد به نفس را به کودکان خود منتقل کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه فناوری اطلاعات با سرعت شگفت انگیزی تمامی ارکان حیات بشری از جمله نظم و امنیت و آرامش عمومی را دستخوش تحولات و دگرگونی های اساسی قرار داده است، افزود: امروز حریم خصوصی و خانوادگی مردم مورد تعرض قرار گرفته و سلامت جسمی و اخلاقی کودکان و نوجوانان به مخاطره افتاده است.

 

وی اظهار داشت: صیادان اینترنتی از غفلت خانواده ها استفاده کرده اند و طعمه های خود را از میان افرادی انتخاب می کنند که به نوعی دچار آسیب های اجتماعی شده اند.

 

روانشناس و مدرس کشوری آموزش خانواده گفت: صیادان حرفه ای اینترنتی، افرادی آگاه و آشنا با فناوری های نوین هستند که با هنرمندی، خود را افرادی موجه جلوه میدهند و چون در فضای مجازی امکان شناسایی آنها وجود ندارد، به همین دلیل از کاربران ساده و ناآآشنا سوء استفاده می کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه عدم توجه والدین یکی از دلایل روی آوردن فرزندان به چنین شبکه هایی است، افزود: برگزاری کلاس های آموزشی در مساجد، مدارس به منظور آشناکردن کودکان و نوجوانان با آسیب های فضای مجازی، همکاری با پلیس سایبری، تقویت کانونهای فرهنگی هنری و ... از جمله راهکارهای کاهش آسیب های فضای مجازی است.

 

حجت الاسلام رمضان زاهدی مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی نیز گفت: اگر زندگی انسان همراه با بندگی باشد، بدون شک فرجام خوبی در انتظار انسان خواهد بود.

 

وی با تاکید بر اینکه باید زندگی بر پایه بندگی استوار باشد، افزود: در این صورت تحقق سبک زندگی اسلامی قوت بیشتری خواهد داشت.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 432632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha