ضرورت داشتن برند فرش گیلان/عقب ماندگی صنعت با استقبال سرمایه گذاران جبران می شود

خبرگزاری شبستان: رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه باید به دنبال یک تجارت بزرگترباشیم، گفت: عقب ماندگی در حوزه صنعت با استقبال سرمایه گذاران در گیلان جبران می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، دکتر علی منتظری، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان عصر امروز(18 بهمن) در جمع خبرنگاران و بانوان فعال در حوزه صنعت، معدن و تجارت گیلان که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه در استان گیلان دو هزار و 600 واحد تولیدی فعال داریم، گفت: حدود 86 هزار نفر به طور مستقیم در واحدهای تولیدی مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد فعالیت این بخش را بانوان تشکیل می‌دهند، افزود: یکصد واحد صنعتی نیمه تمام داریم که نیمی از این واحدها دارای پیشرفت فیزیکی هستند.

دکتر منتظری از استقبال خوب سرمایه گذاران در گیلان خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این رشد باعث جبران عقب ماندگی در حوزه صنعت باشد.

وی در ادامه از فعالیت 13 هزار و 500 نفر بافنده فرش در استان خبر داد و گفت: از این تعداد بیش از 9 هزار نفر بیمه شده هستند.

دکتر منتظری تصریح کرد: تولید فرش گیلان از 12 هزار متر مربع بالغ بر 44  متر مربع رسیده است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه اغلب فرش های گیلان با برند قم و کاشان بافته می‌شوند، گفت: استان گیلان که خود قطب تولید ابریشم کشور است می توانیم فرش ابریشمی را به کشور معرفی کنیم.

دکتر منتظری با بیان اینکه در بین فرش بافان افرادی داریم که در جهان شناخته شده هستند، خاطر نشان کرد: فرش دو رو برای اولین بار در گیلان بافته می شود.

باید به دنبال یک تجارت بزرگترباشیم

وی در ادامه تصریح کرد: وجود یکصد هزار واحد صنفی در گیلان رقم بلایی است که نشان می دهد به ازای هر 24 نفر یک واحد صنفی در استان وجود دارد و این نشانه خوبی نیست.

دکتر منتظری با تاکید بر اینکه باید به دنبال یک تجارت بزرگترباشیم، اذعان کرد: با موج بیکاری بالایی که در استان گیلان مواجه هستیم باعث می شود واحدهای صنفی ما گسترش پیدا کند.

وی ادامه داد: در حوزه تجارت نیز 670 بازرگان داریم که داری کارت عضویت اتاق بارزگانی  هستند که از این تعداد 70 نفر را بانوان تشیل می دهند که 11 درصد می شود.

دکتر منتظری با بیان اینکه امیدواریم فعالیت تجاری بیشتری را در حوزه خارجی استفاده کنیم، بیان کرد: باید بانوان را بیشتر در فعالیت های صنفی و صنعتی ببینیم.

پایان پیام/

کد خبر 437986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha