به گزارش خبرگزاری شبستان، دكتر فاضل شيرخاني نماينده مركز پزشكي جمعيت هلال احمر ايران درعربستان گفت: هم اينك ۸ درمانگاه كه در هتلهاي محل اقامت زائران ايراني در مكه است طبق شيفت بنديهاي خود به زائران ايراني خدمات درماني ارايه ميدهند.
وي افزود: درمانگاه شبانه روزي حضرت زهراء سلام الله عليها در هتل مي دان، به صورت شبانه روزي در خدمت زائران است و متخصصين داخلي و زنان، بيماران را ويزيت ميكنند.
شيرخاني تصریح کرد: در اين درمانگاه پزشك اعزام نيز مستقر است كه وي، بيماراني را كه براي بستري و يا امور پاراكلينيك نيازمند اعزام به بيمارستان هستند ويزيت و اعزام ميكند.
وي با اشاره به وجود مركز فوريتهاي پزشكي در درمانگاه حضرت زهراء سلام الله علیها گفت: ۲ شماره تلفن به مديران ثابت هتلها دادهايم كه در صورت نياز به آمبولانس با مركز فوريتهاي پزشكي تماس ميگيرند و خدمات لازم انجام ميپذيرد.
نماينده مركز پزشكي هلال احمر در عربستان به ساير درمانگاههاي ويژه زائران ايراني در مكه اشاره كرد و گفت: درمانگاههاي موجود در هتل داربنيان و ابراج التيسير به صورت ۱۶ ساعته از ۸ صبح تا ۱۲ شب فعاليت ميكنند.
وي ادامه داد: سه درمانگاه در هتلهاي سمر، اخيار الصفوة و كريستالات به صورت ۸ ساعته از ۸ تا ۱۲ ظهر و ۱۶ تا ۲۰ پذيراي زائران ايراني است و درمانگاههاي موجود در هتلهاي غديراجياد و رويا العزيزية نیز صبحها از ۸ تا ۱۲ به روي زائران باز است.
وي اعلام كرد: روزانه بين ۱۸۰۰ تا ۲۱۰۰ زائر در درمانگاههاي مزبور ويزيت ميشوند و در دوره امسال، ۸۰ مورد امور درماني دياليز نيز انجام گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری شيرخاني نظارت بهداشتي بر هتلها و آشپزخانهها را از ديگر برنامههاي نمايندگي مركز پزشكي در عربستان برشمرد و گفت: اين كار به صورت مستمر و طبق استانداردهاي موجود انجام ميگيرد.
پایان پیام/
نظر شما